2017-09-24 895 views
1️⃣) 🦐龍蝦扁意粉配番茄羅勒龍蝦汁🍅🍝💲2️⃣3️⃣8️⃣龍蝦肉足料,並沒有煮得過熟過韌,龍蝦汁味道濃淡適中,不會過咸🤤🤤🤤-2️⃣) 🐮煎牛柳配香濃牛肉汁蔬菜沙律及炸薯條🥗🍟💲2️⃣8️⃣8️⃣煎牛柳嘅火候掌握到位,牛柳依然嫩滑😎😎 而且配上既係牛肉汁 因此唔會比過濃或者加入過多調味既汁醬掩過左本身既肉香🤤🤤🤤-3️⃣) 🥗凱撒沙律配雞肉🐔 💲1️⃣3️⃣3️⃣不錯,但佢地配既雞肉 第一眼望落係好有吞拿魚既感覺😂😂😂 不過都令到整盤沙律無咁dry🙈🙈-#lego滋味遊💡 #lego餵食中💡 #勁食 #不斷食 #飽 #餓 #又怕肥又要食 #又窮又要食好野 #food #eating #hongkong #hkg #hkgirl #nonstopeating #drink #happyhour #eatislife #fat #eat
[今年今日系列] [2017.09.23]

3️⃣) 🥗凱撒沙律配雞肉🐔 💲1️⃣3️⃣3️⃣