2025-05-22
餐廳裝修好有泰國feel,木系+綠色植物設計📸坐位闊落舒服,氣氛Chill爆~🅵🅾🅾🅳節日歡樂二人聚餐 $688 (另加設加一 & $15/位 醬料費)🥘 鴛鴦湯底(秘製冬陰功鮮蝦 & 慢燉牛板健清湯)冬陰功湯底酸辣夠勁,入面有大蝦,鮮味十足,香氣四溢。牛板健清湯就牛味清香,飲完暖晒個胃,兩款湯底各有特色~美國嚴選牛板健牛板健肉質彈牙,切得夠厚,落湯唔會散晒,牛味濃郁,完全唔鞋口。鍾意食牛一定要encore!娃娃菜爽口新鮮,落湯煮一陣啱啱好,吸晒湯底精華,健康又好味。泰式金邊粉金邊粉超滑溜,掛湯能力一流!海鮮金盒重點推介!真心不得了,海鮮金盒裡面有鯇魚片、鮑魚、帶子、魷魚、鮮蝦、生蠔等等,每樣都好新鮮。蝦同蠔勁大隻,肉質彈牙,鮑魚仔同帶子爽口彈滑,魚片厚切唔會腥。珊瑚蚌爽脆得嚟又有海水鮮味,全部落咗湯底煮一陣,吸晒湯汁精華,食落啖啖鮮味,完全冇雪藏味!🥳🍤 泰式手打蝦餅必食!外脆內彈,蝦肉超足料,每啖都咬到蝦粒,唔會厚粉。配埋泰式甜辣醬,酸酸甜甜,停唔到口。食完仲想打包返屋企!🥤 特色飲品套餐包埋兩杯特色泰飲,我哋叫咗泰式芒芒碌碌同爆珠馬蹄椰子水。芒芒碌碌係芒果沙冰,芒果味超濃郁,飲落
🅵🅾🅾🅳
🥘 鴛鴦湯底(秘製冬陰功鮮蝦 & 慢燉牛板健清湯)
美國嚴選牛板健
娃娃菜
爽口新鮮,落湯煮一陣啱啱好,吸晒湯底精華,健康又好味。
泰式金邊粉
金邊粉超滑溜,掛湯能力一流!
海鮮金盒
🍤 泰式手打蝦餅
🥤 特色飲品
套餐包埋兩杯特色泰飲,我哋叫咗泰式芒芒碌碌同爆珠馬蹄椰子水。芒芒碌碌係芒果沙冰,芒果味超濃郁,飲落好似楊枝甘露咁refreshing;爆珠馬蹄椰子水勁解渴,爆珠爽脆有驚喜,椰子香氣好突出。飲品份量大,打邊爐飲啲冷飲超爽。