2020-05-17 695 views
幾年前食過已經知道依間野偏貴,不過當時水準還好,依家再幫襯感覺實在非常之差.雖然職員態度都ok,無好似其他review講到態度咁差,但食物水準實在太唔掂,實在扣左勁多分.我地4個人order左墨魚仔蕃茄汁意大利飯、香橙鴨脾意大利麵、香煎魚柳配黑松露忌廉汁同埋美國燒牛肉配燒汁。.依4個餐味道都非常唔掂,賣相更加係有點兒嘔心自己睇圖啦,唉。我自己就食燒牛肉既,所以就評論番自己份食物啦落單果陣佢無問我要幾成熟,我自己都不以為意,以為燒牛應該有standard既生熟度,點知食物黎到都有啲生。。。燒牛雖然都有啲生,但我平時有食過更生既牛肉,所以生熟程度就唔太影響我對味道既評論。.但所謂既燒牛點睇都唔似有燒過囉,似係滾水烚熟既牛肉多啲,食落去係一啲味都無舊肉既賣相真係睇到都唔開胃,到最後只係食左3啖就賣單走人!真係驚食完會肚唔舒服.一家四口埋單HKD475包加一,一人一個餐包主食加餐飲一杯,仲包每人任食沙律吧,但就唔好有任何期望啦,沙律吧啲野食真係似係人地餐廳食淨既餸頭餸尾咁,睇到都無食慾🤮🤮.仲有佢地啲客食完野勁耐都唔汁枱,搞到有雀仔飛埋去食,感覺好唔衛生。

,實在扣左勁多分

依4個餐味道都非常唔掂,賣相更加係有點兒嘔心
自己睇圖啦,唉。

我自己就食燒牛肉既,所以就評論番自己份食物啦
香煎魚柳

$130 (Lunch)