2019-10-01 2975 views
我其實平時好少去食放題,因為唔勉強食到飽又好似好唔抵甘。我朋友成日叫我去食放題我都拒絕,甘唯有今次順佢意陪佢食一次la 😁左係花之戀右係意大利黑醋雙重芝士鰻魚卷我鐘意餐廳將壽司整得細細甘,可以一口一個,唔使驚食到件壽司散晒甘。 我地叫左好多款火灸壽司,因為我本身係火灸壽司既fans, 同埋出面火灸壽司都係比較貴過普通款,所以叫呢d 比較回到本,哈哈有芝士蟹棒黄金燒,火灸鰻魚,火灸芝味和牛,火焰牛油蒜蓉三文魚4款火灸壽司都好好食,都好值得推介比大家叫!! 另外仲叫左海膽手卷同松葉蟹膏手卷,大細比出面細,所以大家如果想試晒兩隻都唔驚會太飽。 燒鰻魚呢個真係無得彈,必叫!!!我地連續叫左兩次呢個。 😍茉莉花百香果綠茶我真係好耐無去過食放題,原來依家有特飲叫甘special. 我鐘意佢唔係好甜。 岩我口味又好飲。羊真係超好食,完全無"蘇"味。又juicy又多汁 我地又係叫左呢個兩次 haha我地都叫左好多炸物,有吉列炸蠔,榴槤炸彈,芝麻雞翼同忌廉蟹肉棒。我唔食榴槤,所以只係試左其餘3款,炸蠔同芝麻雞翼真係大推!!炸蠔非常juicy同新鮮, 而且皮一d 都唔厚係我甘耐以來食過其中一款好食既炸蠔
我其實平時好少去食放題,因為唔勉強食到飽又好似好唔抵甘。

左係花之戀
右係意大利黑醋雙重芝士鰻魚卷

4款火灸壽司都好好食,都好值得推介比大家叫!!

燒鰻魚

呢個真係無得彈,必叫!!!
我地連續叫左兩次呢個。 😍

茉莉花百香果綠茶

我真係好耐無去過食放題,原來依家有特飲叫甘special.

我鐘意佢唔係好甜。
岩我口味又好飲。

羊真係超好食,完全無"蘇"味。
又juicy又多汁

我地又係叫左呢個兩次 haha

係我甘耐以來食過其中一款好食既炸蠔 😍

我地叫左好多刺身,因為真係好耐無食放題。 😆
有三文魚,鮑片,松葉蟹棒,甜蝦,大赤蝦,希靈魚,北海道帶子刺身,北海道角螺等。

帶子口感真係好滑,my favourite this time 😍。
同埋三文魚,鮑片,蟹棒,甜蝦都好新鮮好好食。

我地本身想叫第2 round,不過仲有好多熟食想叫,所以唯有下次再叫過。😄

還有叫左好多款天婦羅 - 虎蝦天婦羅,温室蘆筍天婦羅,龍躉天婦羅及南瓜天婦羅

龍躉天婦羅好好食同埋我真係未試過食龍躉既天婦羅,真係好得意!! 大家可叫!! 😍

2019-09-30
Type of Meal