2024-01-05 70 views
星期五放工,我只求坐低飲下杯好少少嘅咖啡,點知真係選錯地方。今次叫左tall iced americano少冰,一拎杯野就知唔好飲,因為顏色好淡!一飲,真係好似水咁啖!咖啡味極少之餘,仲好似比溶左嘅冰蓋過晒味道!唉,好失望!原來飲咖啡都可以體會到當年曹操當年對雞肋話食之無味,棄之可惜的道理~~本人真係欲哭無淚~最衰都係自己無幫襯星巴克好耐,冇左個金星會員。冇得加個free shot~太古城呢間好多人,位都難搵,搵到一個,但係冇椅背架,幾十歲人就係坐得辛苦啲。媽呀,究竟我飲緊啲乜?好羨慕而家reserve飲緊咖啡嘅人。

tall  americano

2024-01-05
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$36 (Tea)