Seafood:Lobster🦞 Oyster🐚 Sukiyaki🐮...All You Can Eat Madly & Crazily💕..耐唔時 都會心思思想食下Buffet🍽,想搵間質素好、環境靚、地方大、食物種類多、又高質、服務到位,仲有海鮮🦞🦐🦀🐟🦑 生蠔🐚 和牛壽喜燒🐮,都可以瘋狂任食既Buffet🍽,我一定諗起佢,因為呢間真係高質,每次食都冇令我失望架。.位於CWB 地點方便,餐廳仲對住維港,可以一邊望到靚景,食住自助餐感覺更享受吧。而且海鮮種類不少(龍蝦、長腳蟹、青口、海蝦、蟹鉗),都係無限refill,鐘意食海鮮既你 黎到一定勁滿足。.中式熱葷、生蠔海鮮、日式和牛、精緻甜品,款款都無限吃啊。.而且生蠔🐚 質素都唔錯,全晚都有餐廳專員💁🏻‍♂️💁🏻‍♀️ 為你密密開,讓你可以隨時隨地都可以享用新鮮即開即食既生蠔。Today Special 有2種: 美國🇺🇸 Pacific Oyster (肉質厚實飽滿 蠔味濃郁) & 蘇格蘭🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Scotland Oyster (爽口海水味濃 味道鮮甜),食味真係各有所好呢。.仲有仲有 呢度既壽喜燒,仲用上日本🇯🇵 佐賀和牛🐮,

中式熱葷、生蠔海鮮、日式和牛、精緻甜品,款款都無限吃啊。

仲有仲有 呢度既壽喜燒,仲用上日本🇯🇵 佐賀和牛🐮,質素真係好好 牛味濃又嫩滑,仲係即叫即Shabushabu,加上壽喜燒湯頭甜 加上菜汁,真係食多幾份唔過份啊。

甜品Section🍰🧁🍧🥧🍡🎂 亦都勁多選擇,種類有:中式、西式,西式 甜品精緻可愛吸引,;中式 有豆腐花桂花糕,都同樣養生好味。當然唔少得雪糕啦🍦🍨 都有好多款口味。

不得不提 心太軟🖤 真係要Order 有驚喜。

瘋狂吃高質Buffet🍽 你也愛嗎❓ 呢度質素真的不錯,服務好 食物高質,地方夠大 景觀又好,最重要地點都好方便,最岩約埋朋友or 屋企人 一齊黎食個飯 開心一下吧💕。

最後。。Me又棒住大大個肚腩走了。不過食得滿足呢。呢間真係高性價比之選🥰🥰🥰。
×××[Mr. Steak Buffet à la minute]×××