好耐冇食過放題啦!左揀右揀,揀左呢間多人食,位置便利,而又價錢合理嘅極尚大喜屋。放題既好處係有熟食同生野比你揀,而且每次order都可以一件件咁叫,等你可以試咗好食先大量叫。當日我都係用呢個策略,第一round試左好多!野,等我highlight返我覺得好食嘅比大家參考下先。食放題唔食刺身好似好難回本,就算唔太好生野嘅我都點左少少。 我覺得佢嘅刺身都幾新鮮,佢用咗好多冰墊係底,所以啲刺身好冰凍,一d都唔腥。其中,我最鐘意就係佢嘅蜜汁鮑片,佢甜甜地同好林身,我覺得好好食。手卷方面,我最鐘意係佢嘅海膽手卷! 海膽好creamy冇腥味。飯同紫菜分量都岩岩好,唔會太多,填飽晒個肚😀壽司方面,我不嬲都好鐘意食三文魚,佢有兩三款唔同嘅三文魚,有普通嘅有磯燒嘅有蔥花擺面嘅,我食左普通同磯燒嘅,都幾好食,有三文魚油香味。佢全部壽司都細細件,等你可以食多d唔同款😋食埋串燒加唔同類型嘅燒肉後,緊係要食雪糕去做一個完美嘅總結啦,佢有好多種雪糕,我揀咗最穩陣嘅Mega Cookies and Cream味,好味好開😊😊😊
好耐冇食過放題啦!