2015-05-07 841 views
提前慶祝母親節, 媽咪諗住食醬油蟹同kimchi餅, 甘啱尋日經過尖沙咀附近見到,就一心黎試一試。媽親甘偉大,請客當然唔慳得, 除左醬油蟹同泡菜餅外,點左大醬湯,五花腩,韓牛肉眼, 實行要盡地一鋪試下😏泡菜餅我之前食過冇乜興趣, 通常都淡茂茂, 點知呢個出奇野味, 比我食左半個, 頂住個肚......揀嘅係店員推介嘅韓牛肉眼, 睇價錢應該有番甘上下又試下佢! 我喺韓國食過靚靚韓牛, 拍得住和牛甘出色, 估唔到呢餐都一樣甘正, 件肉眼未煮啲花已經好''行'', 親切而細心嘅店員主理下, 我慢慢嘆, 已經覺得今餐抵左。已經飽左之際,出去食支煙, 啲蟹就送黎。上個月左右先食過, 心入面好自然會比較下。蝕左,真係蝕左, 又便宜過佢又好食過佢, 爆晒膏, 醬油唔搶蟹嘅肉味鮮味, 恰到好處, 上次真係蝕到入肉。無需多講,媽咪已經book左下星期同朋友再黎👍

無需多講,媽咪已經book左下星期同朋友再黎👍
2015-05-07
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)