同男朋友慶祝週年紀念日,今次由我負責BOOK問佢想食咩佢話好耐冇食放題,我呢個24孝女朋友當時搵間高質素放題!! ☺️我記得好耐之前同朋友食過呢間,有超多甜品,男朋友又鐘意食魚生,呢間又出店刺身好新鮮。呢間係我見過最多點菜紙既一間,由A-L 我忍唔住數下有幾多張12張~ 哈哈😂😂刺身有9款,三文魚極度新鮮同肥美,我地聽到隔離台果個都係甘講好好食好好食,開心到癲左🤤🤤>< 赤蝦大大食,鮮甜!! 帶子拖羅都好好味,雖然兩條友仔都忍唔住要encore …🙈呢間都出名有長腳蟹,平時最驚成舊冰未溶都照比客既店,佢地係解涷曬,唔怕擺成晚都未食到,海螺又係極品,超好食,我地兩個食左20隻。食完呢堆野已經覺得回左本了。🤭蟹棒、左口魚、火灸三文魚簡直係上左天堂,燒完出來熱烘烘,入口軟化,肥美!!重點係好有良心既放題,舊飯唔會大大舊,食飯都食飽人果d!!! 生芥八爪魚超好食,口感一百分,紫菜即叫即整,完全係脆!! 牛油果蟹卷又係my favorite!! 男朋友勁誇張,話有邊樣唔好食嘛。我地兩個都超開心!!😍北海道燒帆立貝個醬超入味,真係所有野都食唔停口,如果唔係肚容量有限,簡直覺得係天堂。

食完呢堆野已經覺得回左本了。🤭

大喜屋既芝士年糕係甘多間放題中冇得輸既一間。炸得岩岩好,芝士流心唔會好heavy既感覺!必食!
甜品我既最愛海燕窩椰汁燉木瓜,唔會好甜,唔似出面既放題雪糕/糯米糍fool hin了事,個甜品絕對有糖水舖既質素。🤩
呢餐真係超滿足,不得不讚係佢地服務質素,星期日好旺場但依然上送好快,完全冇漏單,好有禮貌,絕對有下次~🤩🤩🤩😎