2020-11-17 104 views
之前冇留意,menu好似多左兩頁summary! 清楚哂要食咩,落單前我緊係睇清楚有冇其他優惠啦,唔係第一次食,一定要睇一蚊優惠同每日優惠!summary都好多選擇,今晚不食飯,想食多d其他野龍眼冰,好多龍眼,足料!岩哂咁dry既秋天!$1生蝦,超抵,好鍾意呢個汁呀,好唔好食就係睇個汁,呢間夠辣,必食!炒椰菜苗,看似簡單既菜式其實唔多鋪頭有得食,炒得好惹味,椰菜苗夠厚身(上起)豬頸肉、雞肉、和牛;成日見姐姐係鋪外燒嘢,忍唔住order幾串,雞同豬都好大片,燒得香口,hee~我最鍾意和牛,有d肥香古法烤糟魚呀!主角!俾我食左今晚最後一條店員一打開錫紙,香噴噴既魚肉就出現眼前!魚肚內放滿香料,好入咪,配合埋個汁真係好正 食左咁多野都係$267,可以成日幫襯!

summary都好多選擇,今晚不食飯,想食多d其他野

古法烤糟魚呀!主角!俾我食左今晚最後一條

食左咁多野都係$267,可以成日幫襯!
2020-11-16
  • 泰式生蝦