2018-07-23 7381 views
難得老公叫我唔好煮飯,出去打邊爐😆我地就黎呢間屋企附近嘅喜鍋打邊爐可能早黎,唔駛等就可以入座,仲要係被安排左門口位,環境闊寛坐得舒服👏🏻👏🏻首先應該係老闆過黎介紹有咩必食推介,我地就聽佢介紹order左蟹子墨魚油炸鬼,唔係講笑,好正喎😋👍🏻墨魚爽口油炸鬼又幾脆,加埋蟹子一粒粒,一碟六粒,都幾大粒架,以為會食唔哂,但係點下啲甜酸醬又好快食完🤣老公揀咗胡椒豬骨湯底,湯底好好味,未落野之前,我哋兩個都每人飲咗一碗仲撈到好多胡椒粒添,飲完成個人都滾晒,感覺好正D豬骨嘅筋又爽口,仲有雞腳添我同老公都推介響鈴同埋韭菜餃,提提各位響鈴放1秒好食喇,我放咗2秒落去就得頭一啖係又脆又淋,之後就淋哂,放一秒就剛剛好👍🏻總之就係新鮮再黎牛肉同筒蠔都好肥美新鮮👍🏻其實好想試吓啲刺身,不過我同老公兩個人食唔得多,已經嗌到成枱都係野,好彩我哋全部食得晒重點一提,呢度啲服務員服務真係好好吖,驚我哋個爐滾得滯,間中都會過嚟幫我地教下個溫度,驚我哋黐底👍🏻下次可以同幾個鍾意打邊爐嘅朋友黎可以再食多啲款
難得老公叫我唔好煮飯,出去打邊爐😆
我地就黎呢間屋企附近嘅喜鍋打邊爐

仲撈到好多胡椒粒添,飲完成個人都滾晒,感覺好正

D豬骨嘅筋又爽口,仲有雞腳添

再黎牛肉同筒蠔都好肥美新鮮👍🏻

下次可以同幾個鍾意打邊爐嘅朋友黎可以再食多啲款