2022-04-02
向來都好鍾意食大喜屋日式放題,菜式繁多而且魚生夠新鮮,上菜快又唔會漏單~雖然最近無晚市,但係下晝食放題更加抵食呀!依家有個疫情快閃優惠,星期一至五全日88折,星期六至日就1400後88折,咁即係計返大概都係$230左右,性價比好高呀!今次係食尖沙咀嘅殿大喜屋,環境光猛舒適,唔會坐得好迫,自助區有沙律吧、甜品區、各種熟食同埋湯品可以自取,另外飲品都有好多選擇,無論果汁汽水定係清酒都可以無限任飲,仲有Häagen-Dazs雪糕添啊~落order係用QR code好方便,其中個人推薦劍魚腩刺身、拖羅刺身同埋甜蝦,全部都新鮮肥美!其他推薦菜式包括有蒜香味噌煎虎蝦、燒溫室甜菠蘿、燒香草羊鞍、西京燒比目魚、蒲燒鰻魚、紫心香芋丸,呢幾款都係我平時嘅必食之選!呢度仲有每人限叫一份嘅海燕窩椰汁燉木瓜,熱辣辣滋補養顏,作為飯後甜品啱啱好啊~大滿足,下次要再嚟食!
大滿足,下次要再嚟食!