捌加廿陸天婦羅居酒屋係尖沙咀開咗分店!喺正K11對面既一蘭附近,門面低調,原來臥虎藏龍🥸 餐廳麻雀雖小五臟俱全,主打各式各樣嘅天婦羅。今晚座無虛席,店員都好忙碌,好熱鬧嘅居酒屋氛圍,好似置身於日本小店咁😳天婦羅款式選擇多,自選定食更加可以自由配搭🤍 除左最大路嘅丼飯,仲可以配香蔥牛油飯同冷酢橘蕎麥麵,前者濃濃蔥香,後者清新膩,兩款我都推薦!天婦羅炸漿薄脆,裏面嘅食材依然保留到水份,尤其係魚同蔬菜類天婦羅幾出色!✨自選定食$30-套餐包括龍蝦味噌湯及前菜-香蔥牛油飯 (+8) 😋-紫菜蝦膠 (+$13) 😋-墨魚片 (+$13)-蓮藕 (+$9) 😋✨自選定食 $30-冷酢橘蕎麥麵 (+$8) 😋-軟殼蟹 (+$23) -鰻魚 (+$20) 😋-鮮帶子(+$20)-黑虎蝦 (+$20) -蓮藕 (+$9) 😋-蘆筍 (+$9) 😋✨花尾龍躉 $28 😋✨九肚魚天婦羅 $28 😋不定時有期間限定嘅菜式,可惜當日活扇貝天婦羅已經賣晒🙈 希望下次有緣再試!

✨自選定食$30
-套餐包括龍蝦味噌湯及前菜
-香蔥牛油飯 (+8) 😋
-紫菜蝦膠 (+$13) 😋
-墨魚片 (+$13)
-蓮藕 (+$9) 😋

✨自選定食 $30
-冷酢橘蕎麥麵 (+$8) 😋
-軟殼蟹 (+$23)
-鰻魚 (+$20) 😋
-鮮帶子(+$20)
-黑虎蝦 (+$20)
-蓮藕 (+$9) 😋
-蘆筍 (+$9) 😋