2021-04-01 568 views
尼日去千島湖行山,所以順便上網搵吓元朗有咩好食,網上面見到好多人都讚呢個burger,所以就係行山之前特登過去食,去到門口先至發現原來得一張高枱可以坐到兩個人,而當時已經有人坐了,只好買上車食網上嘅人一般都係介紹檸檬魚堡好似係$28,呢一個魚堡係我呢一生人入邊食過最好食嘅,首先講個包外面脆入面軟林林,塊魚炸得啱啱好又唔會太乾又唔會太油,而個醬味道亦都啱啱好唔會太搶帶少少檸檬嘅清新,總之就係超好味必食推介呢個係豬柳奄列堡$25, 呢個係我男朋友食嘅,佢話普普通通冇乜特別食完呢兩個飽我哋就去咗行千島湖,成個行程入邊我個腦都淨係諗住個檸檬魚堡,結果行完山之後我又再返去買多一個漢堡包嚟食🤣經典芝士漢堡包加酸青瓜 $30呢一個都幾好食,佢好食在成件事都好鬆軟,我一定會再去,我食完幾日個心都重一直諗住檸檬魚堡🍔
網上嘅人一般都係介紹檸檬魚堡

呢個係豬柳奄列堡$25,
呢個係我男朋友食嘅,佢話普普通通冇乜特別

經典芝士漢堡包加酸青瓜 $30
呢一個都幾好食,佢好食在成件事都好鬆軟,
我一定會再去,我食完幾日個心都重一直諗住檸檬魚堡🍔
2021-03-29
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$30 (Lunch)
  • 檸檬魚堡