2023-11-17 177 views
首先食物質素已經不在話下,一啲都唔值呢個價錢,你以為自己去咗茶餐廳,餐碟一路冇人更換,叫咗人過嚟換,一張枱有五個人,淨係換咗四個,亦都一直冇人過嚟幫手斟酒,零服務,難以置信係去咗酒店食飯,最精彩嘅喺後面,我哋揸咗車過嚟泊喺停車場,走嘅時候我哋手抱住一個BB,酒店人員話lift壞左,叫我哋自己行樓梯落去拎車,帶都冇帶過我哋過去嗰條樓梯,我哋行咗條樓梯之後發現有條鐵鏈攔住咗,寫住非工作人員不得內進,卡住咗係中間,前冇去路咁,焗住整開條鐵鏈,再行落去,發現道門根本開唔到,又抱住BB行返幾層樓梯上去,同酒店職員講,佢答我:乜係咩?開唔到咩?岩岩你地話知道邊條樓梯,我哋根本冇講過,跟住佢帶我哋過去,原來部lift根本冇壞,今日無啦啦行上行落,仲要抱住個BB,其實行樓梯根本都冇問題,最起碼帶我哋過去或者有個清晰指引,真心永遠都唔會再幫襯!
燒牛肉