2024-01-06 350 views
喺呢間KFC,我食咗幾樣嘢,其中椒鹽雞翼真係掂到無朋友!外皮炸到香脆,一啖咬落去,啖啖肉嘅感覺真係滿足到爆,而家嘅椒鹽味道就簡直係撲鼻而嚟,惹味到叫你一試難忘。隔離嘅O2椒鹽雞豐盛套餐,份量夠晒足,真係飽死人唔償命。啲菜絲沙律鮮甜爽口,同埋嗰經典葡撻,皮脆餡滑,真係正宗到彈指得啖。至於呢杯原片檸檬利賓納,酸酸甜甜,飲落去解渴又提神,食埋辣椒仔脆雞,嗰種偏偏夠辣,熱辣辣嘅感覺真係好開心呀!最後,啲薯蓉好夠熱,每一啖都覺得好過癮,絶對係我嘅糧尾之選!總括嚟講,呢次來KFC食餐飯,真係值得,每樣食物都同平時食嘅有啲唔同,有啲新鮮感。下次搵食慾滿滿嘅晚餐,呢度係一個唔錯嘅選擇!