2015-10-09 926 views
各種服務差,d侍應完全唔望客,要做野先行過來。食哂成個餐,個湯還沒有到,叫了數次,次次話好,但都沒交代,重點是客人不多。圖中兩個卡邦尼意粉,一個勁濕一個勁乾,重要係冬菇風味版,想點。朋友2號表示個($52+1)荔枝椰果紅茶既椰果係(那)到條舌,飲落去感覺係啫尼水,飲一半飲唔哂。成張飲品meun,得3個飲品係跟餐免費,全部都係熱飲。個湯完全無口感無落粉,湯水咁既款未食過一間Cafe係食到嬲,第一次食野食到咁多野可以彈,重點係個價完全唔值,佢話最多坐兩個鐘,坐一個鐘,食完走人!叫埋單都等十分鐘先有人來!間野可以改名叫【無下次Cafe】岩岩按退後鍵無哂圖,如果唔係可以親眼一見呢間野有幾劣食,真係狗都唔食
各種服務差,d侍應完全唔望客,要做野先行過來。
成張飲品meun,得3個飲品係跟餐免費,全部都係熱飲。
個湯完全無口感無落粉,湯水咁既款

間野可以改名叫【無下次Cafe】

• 用心經營啦,每個客人都好重要