2008-03-08 21 views
果然無介紹錯!!!之前睇過d食評話好好食,於是上星期六(1/3)就同左男友去食位置有d偏僻,但好彩唔難搵七點半左右到達,要等位,大約等左2個字就有位了座位好迫下,同隔離枱得好少好少距離(同枱位姐姐係度講鬼故,一路食飯被迫一齊聽,好難頂)叫左下面的野芝士肉醬焗薯皮$28好味,份量夠,但如果芝士多d會仲好特色車仔意粉$58我地要左佢set好個個,青咖哩汁個款,味道辣辣地幾開胃,有d蜆肉,但配鴨胸就唔太match芝士漢堡$40呢個包好大個,X記同佢真係無得比,面包鬆軟,牛肉有肉汁,真係即叫即製的美味,仲配有一D沙律菜同熱辣辣即炸薯條,必食推介!!!香蕉梳乎厘$35都係即焗,好香香蕉味,有D香蕉粒但唔係好多我地仲加餐$30要餐湯(匈牙利牛肉湯)同餐飲(榛子咖啡)比起主菜,但湯同飲品就失色左D了,但咖啡幾好飲,但榛子味不太濃,唔講真係飲唔出囉,加上加30元的話就有點兒貴…不過呢間野就係稱得上好食抵食,我一定會帶埋屋企人去食多次!值得一提係呢度的服務態度更好,雖然好忙,但仍然好招呼,很週到,加油!!
果然無介紹錯!!!

位置有d偏僻,但好彩唔難搵
七點半左右到達,要等位,大約等左2個字就有位了
座位好迫下,同隔離枱得好少好少距離
(同枱位姐姐係度講鬼故,一路食飯被迫一齊聽,好難頂)
叫左下面的野
芝士肉醬焗薯皮$28
好味,份量夠,但如果芝士多d會仲好
特色車仔意粉$58
芝士漢堡$40
香蕉梳乎厘$35
都係即焗,好香香蕉味,有D香蕉粒但唔係好多
我地仲加餐$30要餐湯(匈牙利牛肉湯)同餐飲(榛子咖啡)

不過呢間野就係稱得上好食抵食,我一定會帶埋屋企人去食多次!