首先要恭喜各位見到我呢個留言既朋友仔,因為你地已經避過左一劫。呢間野真係伏到爆平時我都係睇食評多,食完呢間野真係忍唔住要開個新ac普度眾生係樓下見到d廣告好似好吸引,比佢呃左上去。去到食最貴果個特級肥牛套餐,每人300幾,一開始黎左個海鮮拼盤都唔錯。龍蝦幾有龍蝦味,d鮑魚都多水多汁。食完海鮮之後再叫湯底打邊爐。個湯底淡到豬hi我都算,叫左d特級牛小排食,d牛仲衰能過我樓下街市d肥牛,又鞋又無味,食橡筋咁能樣,講就講任食美國特級肥牛,點知原來全部都係呢d垃圾把(扌然)橡筋肥牛。唔食牛算數,出去自助吧拎野食點知出面自助吧既野食全部都係丸,丸全部都係丸!全部都係丸,全部都係丸。諗住夾下菜食清下腸胃。點知d菜又唔7乾淨,真係so9sad,到果一刻我既心情跌到落谷底,未試過要咁樣貼錢買難受,返屋企食公仔麵都無咁嬲。不過值得一讚既係有ice藍冰啤酒任飲,隊左幾罐之後,係酒精既影響底下再叫肥牛食,又好似無咁難食,夾硬食肥牛食到飽後就埋單了,2個人埋單7百幾蚊 ,真係多謝哂🤗食完第2日仲要屙到噴射飛航咁,伏到唔識形容🤮拎去餵狗都唔知d狗食唔食 貼錢請我食都唔會再去,唔信既自己比錢上去感受下。唔好話我唔

呢間野真係伏到爆

係樓下見到d廣告好似好吸引,比佢呃左上去。

貼錢請我食都唔會再去,唔信既自己比錢上去感受下。唔好話我唔提你地。

(此上留言絕對親身經歷,絕無虛假成份。)
  • 可口可樂好飲