2017-12-08 213 views
之前返學一直想試尼間,今晚終於食到啦,十分期待。一入去因為1個人,所以是但坐都得。環境都好大,感覺整潔。今晚想食炸雞,所以我叫左蜜糖炸雞5件,另外叫左忌廉芝士飯卷。隔左10秒左右,即刻舉手問職員,可唔可以唔要忌廉芝士飯卷改轉牛肉飯卷。職員話唔改得,咁我就話由佢。^^”心諗鬼叫自己唔諗清楚就叫咩,雖然前後10秒都冇,唔改得就唔改得。。。每枱都有水樽自己斟,一坐低其實職員已經比左4碟前菜比客食。泡菜,唔好食但未至於難食;左上角應該係辣蘿蔔?一般。芽菜,比較好食d;菠菜無味,又或者算正常掛。。。整體,唔送仲好。忌廉芝士飯卷,食落去無驚喜普通,整體無咩味。。。之前睇食評有人講過K_C仲好食過佢,原本我都唔信,試左之後,都幾認同果個人講既野。5件其實50蚊內都算平,但唔好食既野,幾多都唔值同唔抵。尼個我最終食左2件就放棄左。佢d蜜糖同件雞格格不入,分離左,可能原味唔落任何野仲好食過加蜜糖。整體麻麻地。全餐最好食係炸雞果碟野上面既醃製白蘿蔔,酸酸甜甜,幾好食。唔會有下次。ps食期間有野飛下飛下,煩住我進食。
之前返學一直想試尼間,今晚終於食到啦,十分期待。

一入去因為1個人,所以是但坐都得。
環境都好大,感覺整潔。

每枱都有水樽自己斟,一坐低其實職員已經比左4碟前菜比客食。

忌廉芝士飯卷,食落去無驚喜普通,整體無咩味。。。

全餐最好食係炸雞果碟野上面既醃製白蘿蔔,酸酸甜甜,幾好食。

唔會有下次。

ps食期間有野飛下飛下,煩住我進食。
2017-12-08