2019-12-05 160 views
今朝開會晏咗出去食飯, 溫度急降加埋落毛毛雨好鬼凍😖 好想飲碗熱湯,就諗起公司附近呢間住家飯餐廳😄我不嬲熱愛中菜同住家飯😍 佢既餐單逢星期一更新, 午市套餐包咗主食,白飯,菜,住家湯同埋飲品,夠曬豐盛😁近呢幾年唔知點解中意左食魚, 所以今日點左個鹹鮮檸檬蒸烏頭~一坐低店員就遞上左一碗熱辣辣足料青紅蘿蔔粟米豬骨湯😋 飲左幾啖當場成個人暖晒~呢D天氣都要飲下湯水滋潤下👏條魚好大條,好厚肉, 平時食烏頭好怕有泥味腥味,但係呢條完全唔會😍 七十零蚊可以有咁高水準既住家飯,用靚靚日本珍珠米,仲有菜同湯水健康下,兼送埋飲品,真係超值👍 難怪呢間餐廳成日都咁旺場😋😋知道佢旗下既火鍋店係同一個商場好快開張,啲同事已經急不及待想去試😂 希望佢快啲裝修好開張大吉🤣

2019-12-05
$72 (Lunch)