2024-05-05 114 views
糖水本身唔平,但係入邊staff 真係態度好差。幫襯嘅時候我拖左個gip,gip擺左係門口。後來staff係門口食煙,坐門口室內位聞到曬不突止,我個gip全部都係煙灰。另外埋單嘅時候,埋單嘅女職員問第二個staff話冇曬$10銀同紙找個時候,第二個staff係我面前串串貢話俾散銀然後say sorry咪得囉,講完轉個頭去攬佢女朋友。我地唔係嬲佢找大餅,嬲嘅係佢個服務態度。第三,嗰日我地唔小心漏左把遮係鋪頭,打過去話冇,wts佢地影埋俾佢地睇把遮咩樣,但係wts唔覆。佢地完全冇想幫手留意嘅態度。以前成日會去,因為有貓貓又有甜品,但係佢地嘅服務態度令我好失望,如無意外應該唔會再幫襯。