2011-04-01 104 views
如果唔係某本雜誌送買一送一優惠券,我都冇留意有這間酒店存在.未去之前,上網看過資料,大致上都係好評,食過後,覺得這個價錢有如此質素,如此靚景,絕對超值。酒店推出半自助午餐,有頭盤、沙律同甜品,雖然選擇唔算多,加埋得幾十款,但味道合格有餘。我最鍾意食凱撒沙律,汁正生菜甜,煙三文魚同parma ham甘香肥美,唔算太鹹,配以哈蜜瓜嚟食,好正好好味。甜品試咗十數款,味道一般,冇乜邊隻特別好味。主菜七選一,其中幾款要另外加錢.今日同老公揀咗辣椒燴牛肉同白酒煮馬尼拉蜆意粉share嚟食,味道方面原來所謂燴牛肉,即係牛肉醬,好重香料味,又鹹又辣,唔係太鍾意,咪膽粗粗試吓可唔可以換第二款主菜啦,點知又得喎,今時今日有這樣嘅服務態度,真係值得一讚。講回主菜方面,換咗個烤三文魚三文治,三文魚烤得好嫩滑,醬汁有少少芥辣好惹味。麵包烘得外脆內軟,整體味道好好。至於個蜆肉意粉味道一般,蒜蓉汁香但過鹹,蜆肉冇鮮味,不過意粉煮得軟硬適中,都有一樣可取之處。餐飲叫了杯泡沫咖啡,一睇就知係誠意之作,賣相掂,味道香濃幼滑,好好飲。食完此餐對這店好滿意,員工服務殷勤,有禮貌,令人有賓至如歸嘅感覺。
甜品試咗十數款,味道一般,冇乜邊隻特別好味。
主菜七選一,其中幾款要另外加錢.

2011-04-01
  • parma ham