2019-08-19 38 views
荃灣舖新開,買過幾次早餐,覺得都幾好味,價錢算合理。今日晏晝去試吓,又見到有送紅豆冰優惠,入到去冇人招呼你,算,我又唔係去文華,自己揾個位坐低,自己serve自己攞餐牌,落單問男職員,like咗ig後,點先用到個優惠,男職員話唔知,要我落單先,有個女職員幫手,但都係唔知點用,再問咗個短頭髮叫“詩“嘅女職員嚟。隔咗一陣,啲職員走晒後,呀詩過嚟,“教“我要正常落餐先,俾錢時職員先會扣,其實你應該同你啲同事講,落單個個唔係我,點解要鬧我,仲要語氣帶恐嚇。實在太嬲,太激氣,所以我同出面收銀黑衫職員講,其實黑衫嘅幾個職員一直好好禮貌,好努力留客拉客,但前線職員水準真係好差,今次我係cancel張單走咗,冇食到,以後亦唔會再去。
荃灣舖新開,買過幾次早餐,覺得都幾好味,價錢算合理。

2019-08-19