極尚大瀛喜一向都係有保證嘅放題餐廳,估唔到lunch已經要排隊等位。餐廳裝潢得非常高雅,坐得又舒服。最近仲新增手機點餐,唔洗再咁麻煩。侍應非常有禮貌又合作,好留意客人嘅需要,值得一贊。門口附近有自助小食、飲品、甜品,特別嘅係有軟糖食添,啱哂一班細路。必食刺身!種類唔算特別多,但係已經非常足夠,而且非常爽滑。壽司方面亦都有唔少選擇,好味之餘仲有番咁上下嘅外觀,韓風吹襲,有韓式泡菜牛肉卷供應,緊係即刻試番舊~其他食物都係多到眼花瞭亂,我最中意食芝麻雞翼,炸得非常惹味。另外心太軟都係必試嘅,雖然食到最後有啲飽,但係抵擋唔住心太軟嘅誘惑,點咗黎食。即點即叮,熱烘烘嘅,流心嘅朱古力非常濃郁。Lunch除咗送題之外,都有午餐供應~

必食刺身!種類唔算特別多,但係已經非常足夠,而且非常爽滑。

Lunch除咗送題之外,都有午餐供應~
2019-06-28
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$200 (Lunch)