2019-06-27 907 views
依間野以後唔會再去😖服務態度極差,趕客。今日book左12:45食lunch,明白繁忙時間多人, 但都冇理由未食完就催我買單,傾緊計,係咁走埋嚟執嘢。走來話好多人等緊叫我地買單,但我地先食咗得果半個鐘...其中有個中年女士應更走埋嚟同我地講話出面好多客人等緊位,要我地買單先,嘢飲甜品都未食完....同我講話得返5分鐘,5分鐘後要交枱,O晒嘴....入嚟嘅時候你又唔同我講有幾多時間食,我埋完單,比完錢就黑晒面催我地走。本身環境已經不是太好,食物質素一般,貼錢買難受。未食過的建議不要光顧這間餐廳。講返食物叫咗個鱈魚套餐,勁多油,食完返公司肚痛...另一個套餐,啲三文魚勁唔新鮮,蒸蛋勁多水。 一句講晒勁難食,最慘仲要冇Service
2019-06-27
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$200 (Lunch)