2021-06-14
第一次係Openrice寫食評,未試過食野食到咁嬲。琴晚朋友book左6:45,但因為搵路,所以我地遲左幾分鐘,餐廳係6:50打比我朋友,對方電話入面態度已經唔太好,皆因佢地搞錯左我地book枱既時間做6:30,朋友已經好聲好氣解釋係book左6:45,並且講左唔好意思盡量趕快到,對方係講左句:「我呢到係寫6:30喎,咁而家你都係遲到阿!」我地知自己遲到所以都無同佢嘈。去到餐廳,某位戴眼鏡短髮女服務員一開始態度好好,介紹我地食最貴個餐,但我地就揀咗中價位$288一位既餐。但全程都食到好趕,食左一個鐘就last order,我地都有再點多轉野食。去到最後半個鐘,個位戴眼鏡短髮女服務員好似用催我地既態度話:「你地後面仲有啲野食喎!」但其實我地一直好急咁食緊,好似將所有野倒落個鍋到一鍋熟,完全唔似打緊邊爐。其實呢個價錢,得一個半鐘,仲要醬料額外收費,食物款式少(好多都要另外收費),質素一般,真係唔抵。重點係去到最後,一夠鐘服務員就會過黎叫你執野走架啦,一秒都唔會比多你,趕你走咁。用呢個價錢我諗有大把其他更好既選擇,好彩一開始無揀到最貴個餐。總之呢間野無論食物、店員方面,都有好大既改善空間,真
其實呢個價錢,得一個半鐘,仲要醬料額外收費,食物款式少(好多都要另外收費),質素一般,真係唔抵。重點係去到最後,一夠鐘服務員就會過黎叫你執野走架啦,一秒都唔會比多你,趕你走咁。用呢個價錢我諗有大把其他更好既選擇,好彩一開始無揀到最貴個餐。總之呢間野無論食物、店員方面,都有好大既改善空間,真係試一次就夠!