最近特別喜歡懷舊,今晚同一位老朋友去到旺角的火水爐吃安格斯海鮮任食套餐,可以一邊吃一邊懷緬過去,常陶醉,一半樂事……哈哈!這裏裝飾以香港60年代的戲院為主題,還有一邊用火水爐做裝飾牆,總之好有懷舊feel,是打卡的好地點。我們選了花膠雞安格斯海鮮任食套餐每人$258,抵吃。開始前,店員就會將這架混醬車送來給你「混醬」。首先上花膠雞煲先,雞件好多,雞肉很有雞味,花膠大大件,很足料,雞湯香濃濃郁,我們喝了一些,感覺很滋味,所以我們都係決定用呢個底打邊爐。這裏好溫馨,首先送上街頭小食炸魚蛋和炸燒賣食住先,再慢慢點餐。第一位出埸是:海鮮拼盤有生蠔、海蝦、魚肉、靚靚的墨魚滑和海蜆,每一樣都好新鮮。魚肉很滑,海蝦、生蠔新鮮。靚靚的墨魚滑,彈牙好吃,令人愛上。跟着是任點美國珍寶肥牛,特級安格斯牛和黑豚豬肉片,這3款品質很高,特別是安格斯牛肉,色澤鮮紅,肉質嫩滑可口,非常好食。美國珍寶肥牛,肥廋均勻,肉質嫩有牛味,正。黑毛豬肉切得很薄,不用點醬也吃到他的完美,不錯啊!水餃、雲吞餡料都很足、很靚,好好味,有別一般的水餃、雲吞,真是絕無欺場。任食火鍋配料有很多款,當然少不得響鈴卷、炸生根、冬菇和菜。另外亦
我們選了花膠雞安格斯海鮮任食套餐每人$258,抵吃。
開始前,店員就會將這架混醬車送來給你「混醬」。
美國珍寶肥牛,肥廋均勻,肉質嫩有牛味,正。
黑毛豬肉切得很薄,不用點醬也吃到他的完美,不錯啊!
任食火鍋配料有很多款,當然少不得響鈴卷、炸生根、冬菇和菜。
另外亦有不同的飲料、食材任君選擇,各適其適,總之讓你吃到盡興。我們很多東西未吃便已經吃飽了。
最後還有一個雜果、紅豆涼粉冰,真是夠冰涼,夠好味,為今晚的美味一餐劃上完美的句號。
這裏工作人員服務勤快,常常會主動為你添加湯底,加上點了的食物好快送來,配合室內環境佈置懷舊和色彩繽紛,今晚真是吃得十分飽足。
(The above review is the personal opinion of an user which does not represent OpenRice's point of view.)
-今次係旺角搵到依間受歡迎的懷舊打邊爐,而且價錢都唔算好貴,有雞煲和火鍋🍲食! 餐廳裝潢係以懷舊為主題,昔日戲院,以前餐桌用具😄,火水爐等等,令人體驗到昔日香港😚-安格斯海鮮火鍋任食套餐😍($258)先送上炸魚蛋和炸燒賣,然後等多一陣,就會送上花膠麻辣雞煲👍🏻,(只要提早一日訂位,就會有免費花膠雞煲食😊,超級正,想食就記住就訂位啦),花膠麻辣雞十分足料,有好多雞件😋,豬皮,大大片花膠,芫茜和紫洋蔥,十分惹味,花膠煮到軟腍,豬皮就索曬醬汁,肉質嫩滑😎,好正🥰雞煲點了小辣都己經好辣!食完雞煲,其實都開始有少少飽肚😅⋯⋯- 食完雞煲就要打邊爐❤️,今次就選擇了招牌花生沙嗲湯底,依個套餐有海鮮又有牛,款式都算OK首先,可以任點 美國珍寶肥牛😊, 安格斯牛小排 和黑豚豬肉片🤤, 依3款都好高質,特別是安格斯牛小排,牛肉色澤鮮紅,口感軟腍,超級好食,必定Encore😆 -時令海鮮拼盤🦐🐟有彈牙墨魚滑,大大隻生蠔,海蝦🦐,蜆肉,脆魚鯇,最愛墨魚滑,十分爽口彈牙👍🏻另外,汽水任飲🍹,有好多蔬菜🥬,丸類可以選擇,今次食左粟米貢丸,爆醬魚丸😊,雲吞,金針菇,響鈴,餃子🥟,滑豆腐,牛丸,魚蛋😋,蘿蔔等等⋯⋯-

今次係旺角搵到依間受歡迎的懷舊打邊爐,而且價錢都唔算好貴,有雞煲火鍋🍲食! 餐廳裝潢係以懷舊為主題,昔日戲院,以前餐桌用具😄,火水爐等等,令人體驗到昔日香港😚
安格斯海鮮火鍋任食套餐😍($258)

時令海鮮拼盤🦐🐟
最後仲送上雜果涼粉紅豆冰😎,份量好多,紅豆配仙草好爽😊,可以解膩又清涼,好滿足,正👍🏻

2019-02-15 2418 views
同朋友行經旺角煙廠街,發現到有間新開冰室,它與旁邊的建築物格格不入,上方掛着「即日上映」的橫額,門口就模仿舊式戲院售票處,應該閃排隊攞飛,一切都好特別,見到價錢唔貴,同朋友入去試下。我們6點就入座,所以不用等位,晚市主要做火鍋,有$178/$258/$298 /位,不同價錢,我們選了$258/位套餐,任食安格斯肥牛😍餐廳裝潢很懷舊,好有電影風格,好岩鍾意影相打卡的你店員將幾款醬汁遞上,又到混醬的時候了,我們點算了沙嗲湯底,湯底一上枱,已經聞到很濃郁的沙嗲味,沙爹香而不辣,打邊爐真的不錯。安格斯肥牛,肉質鮮紅,非常新鮮,放落湯底大約30秒左右,就已經變色,有牛肉味,高質素👍食食吓,已經開始多人,所以建議先book定位,海鮮拼盤比較多種類,鮮蝦好大隻,墨魚滑好爽脆,還有我最愛的魚片,打邊爐最重要食材新鮮,呢間做得不錯。炸魚皮,炸響鈴,沒有油益味,食完一塊接一塊。連續食了差不多1小時,飽到上心口,發現原來還有甜品,當然不放過啦!原來依度有台式甜品,雜果涼粉紅豆冰,幾特別喎。打完邊爐再整個棉花冰,成個爽晒。有時試吓新餐廳,都會有驚喜,最終以他的食材夠新鮮,可以encore。

餐廳裝潢很懷舊,好有電影風格,好岩鍾意影相打卡的你

炸魚皮,炸響鈴,沒有油益味,食完一塊接一塊。

• 雜果涼粉紅豆冰
  • 時令海鮮拼盤
  • 炸魚皮
  • 美國安格斯牛
  • 海鮮匯拼盤
  • 美國安格斯牛小排
  • 美國安格斯牛肉
2018-12-21 3981 views
今日都算係今個冬天比較凍個幾日,同個fd放工約左係mk個頭食飯,大家今次諗都唔洗諗,話打邊爐😂mk打邊爐既話,我就話黎呢間食,一黎之前食過質素價錢都ok,二黎入面裝修都幾靚,所以我fd都冇咩意見就過左黎食門面更新左,個餐好似都唔同左,不過都係幾特色同價錢正正常常不過我地8點幾到,冇訂位,要等左陣先入到座,個到係滿哂~~😱仲記得第一次岩岩開張黎食唔算多人,而家睇黎好多人似我食過返轉頭,下次睇黎都要bk定位好d主要佢有呢兩個餐揀,分別係安格斯同頂級肥牛既分別,最後我同個fd揀左安格斯野食選擇都頗多,野飲就得4款,主要係汽水,我想飲烏龍茶個d一開始雞煲未到,上左個餐前小食,幾香口雞煲叫左小辣,煲5分鐘左右就食得入面仲有花膠,好入味,雞件都算幾滑,食左呢個雞煲都飽左3,4成😂食完後佢問我地火鍋要咩湯底,之前試過沙嗲,今次試下肉骨茶火鍋既主角終於來😍😍海鮮同肥牛既賣相都好正咁,肥牛肉色紅潤,剝一剝就食得,食落肉味都好夠海鮮有d雖然應該係冰鮮,但肉質同味道都唔差,最重要咩海鮮都有d仲有其他野食,份量出得ok,適合返用餐既人數最後呢個甜品我都會留肚食,係香港已經好難食到呢d特色既港式甜品,雖然冬天真

門面更新左,個餐好似都唔同左,不過都係幾特色同價錢正正常常

野食選擇都頗多,野飲就得4款,主要係汽水,我想飲烏龍茶個d

一開始雞煲未到,上左個餐前小食,幾香口

雞煲叫左小辣,煲5分鐘左右就食得
食完後佢問我地火鍋要咩湯底,之前試過沙嗲,今次試下肉骨茶

火鍋既主角終於來😍😍

仲有其他野食,份量出得ok,適合返用餐既人數

最後呢個甜品我都會留肚食,係香港已經好難食到呢d特色既港式甜品,雖然冬天真係好凍,但最後我都將佢食哂,飽住個肚走
2018-12-13
2018-12-14 139 views
終於到了十二月,除了是食火鍋的季節外,亦是一個好多飯聚的時期。其中一位朋友在很久前已經說過想試這間餐廳,今日就約了朋友放工後一試。首先位置算方便,而且餐廳的門面十分顯眼,非常易找。而且以模仿香港六十年代的戲院作為裝潢的主題,非常特別,進餐廳前都忍不住拍了幾張照打卡,而餐廳的名字為火水爐冰室火鍋,原來都是老闆對六、七十年代情懷的小心思,因為那時候的煮食工具就是火水爐。餐廳內亦放置了不少火水爐作裝飾。除了裝潢吸引,性比價都算高喔,這個安格斯海鮮火鍋任食套餐只需$258一位,但已經包含了一份雞煲及某些火鍋配料,有安格斯任叫外,還有一份海鮮。首先等吃雞煲前,餐廳很貼心地提供炸燒賣跟魚蛋作小食,不要小看這小食喔,味道相當不錯。然後再吃雞煲,味道非常濃郁,雞件入味且滑嫩。而且混雜了很多滲透了醬汁的花膠及豬皮 ,非常足料啊! 把雞煲吃完了還有火鍋可以吃,我們看到斴座的人點的沙嗲湯非常香濃,所以就選擇了沙嗲拼藥膳湯。沙嗲湯果然出色,非常合我們這些重口味的人胃口,而藥膳湯則較清淡。可以任吃的火鍋配料都不少選擇,而且套餐配有的海鮮份量都不少喔,當中有海蝦、生蠔、蜆、 鯇魚片及 墨魚滑。而當中我最滿意的是海

可以任吃的火鍋配料都不少選擇,而且套餐配有的海鮮份量都不少喔,當中有海蝦、生蠔、蜆、 鯇魚片及 墨魚滑。而當中我最滿意的是海蝦! 非常爽口彈牙。

安格斯牛的顏色粉嫩,肉質不錯。

而最有驚喜的就是炸老油條,餐廳是即叫即炸的,所以口感很好,即吸湯又不油膩。

熟食吃完,套餐竟然還有甜品送,一大碗的紅豆涼粉冰分著吃特別有風味,練奶的分量剛剛好,不會太甜,連男仕都不抗拒。

最後加一後人均消費$283,能滿足到吃雞煲及吃火錮的願望,值得再來喔。
2018-12-04
今次食花膠雞安格斯海鮮套餐,價錢258,比起一般雞煲邊爐十分優勝!一定要試花膠雞湯!雞煲旺角就食得多,湯底2選1,雞煲同花膠雞湯中當然食花膠雞湯啊,未試過聽落好新鮮!真係十分推,我同朋友2個人食但湯底分量超足料!花膠兩塊手掌咁大,一啲都唔腥又唔韌,煲得好入味,雞應該有半隻以上,超級足料!湯底唔會好味精,係有種媽媽嘅湯,唔會好似平時食雞煲咁食完個口好咸好口渴~勁正!未落任何火鍋料之前就已經飲咗一大碗湯食咗好多料,都已經有少少飽了🤣呢一個套餐有一個海鮮拼盤份量係跟人頭嘅,雖然唔係好多,但係任食就係貪佢每樣有少少,材料豐富唔會好寡~😆值得一讚佢個蝦,大大隻成隻手掌咁大!仲要勁多蝦膏,蝦肉唔會霉,彈性又爽口!鯇魚大大件又爽口,海鮮最重要真係唔可以妹,任食來講唔霉又爽滑已經超班!😍蠔同蜆就不過不失,相對細隻左少少😝呢一個套餐包括嘅牛肉同豬肉都好好食,雖然種類唔多,牛肉兩種中推薦特級安格斯,牛味更重更滑!相比起特級安格斯牛肉我就覺得反而黑毛豬肉非常有驚喜!比一般邊爐好食好多,豬味十足,一啲都唔鞋,大塊啖啖肉超級正,encore左兩次!其他配料都係打邊爐常見,但係當中有幾款就十分之推薦啦!墨汁墨魚丸

海鲜拼盤

呢一個套餐包括嘅牛肉同豬肉都好好食,雖然種類唔多,牛肉兩種中推薦特級安格斯,牛味更重更滑!相比起特級安格斯牛肉我就覺得反而黑毛豬肉非常有驚喜!比一般邊爐好食好多,豬味十足,一啲都唔鞋,大塊啖啖肉超級正,encore左兩次!其他配料都係打邊爐常見,但係當中有幾款就十分之推薦啦!墨汁墨魚丸入邊彈牙嘅粒粒墨魚肉都係十分之驚喜,墨魚味重彈牙又有口感。水餃🥟魚皮餃都好好食,唔係超市料!❤️ 最後推薦加莞西,勁fresh感覺又可以再食2盤!

最後有一個甜品,係好港式風味嘅涼粉雜果紅豆冰,食完豐富嘅邊爐之後來碗沙冰真係好Freshy! 最鐘意涼粉,爽口中有清熱下火的感覺🤣🤣🤣

花膠雞湯

成間店嘅主題都係香港懷舊風,其實都幾特別,最鍾意佢嘅霓虹燈設計,風格真係好似返返去80年代嘅香港,嘢食好味,仲有波睇,我覺得呢間好值得試,雖然比起一般邊爐可能貴50至$100,但係嘢食嘅質素係超正嘅!大推花膠雞湯💪🏻😝💪🏻

花膠雞湯
6 day(s) ago 0 views
火水爐晚上行完街,同朋友行經旺角煙廠街,眼見呢間火水爐好有懷舊特色。行近望下食咩,原來係打邊爐!而且價錢都吾貴,決定同朋友試下,佢門口裝修集合左以前的冰室同舊戲院的設計,好六十年代。我同朋友揀左花膠雞安格斯海鮮任飲任食套餐,價錢$258一位,包含一銅麻辣雞煲,部分火鍋配料及汽水。一坐低落好order後,店員就送左新鮮熱炸的魚蛋和燒賣俾我地食。食完到花膠麻辣雞煲啦,滾左5分鐘可以食啦!雞件都幾嫩滑下,麻辣汁亦好惹味。豬皮都炆得好柔軟,好好食!食完雞煲後,我地揀好左的終極芫茜皮蛋湯都黎啦!終極芫茜皮蛋湯岩哂清熱氣的人士!另外店員送上左套餐附帶的海鮮,份量都幾大份下!有生蠔丶蝦丶硯丶墨魚滑和鯇魚片。咁多款海鮮,最甜最好食一定係蝦,口感亦爽彈。任食配料方面首先最正係佢地的安格斯牛,顏色夠紅,牛味亦濃郁。沸熟後食落口好有肉質。肥牛口感就較為平滑同油脂味重。打完邊爐後重有甜品食,係套餐送!係紅豆雜果冰!食到咁飽解下濟,大滿足!
火水爐
行近望下食咩,原來係打邊爐!

食完到花膠麻辣雞煲啦,滾左5分鐘可以食啦!

雞件都幾嫩滑下,麻辣汁亦好惹味。豬皮都炆得好柔軟,好好食!

食完雞煲後,我地揀好左的終極芫茜皮蛋湯都黎啦!

終極芫茜皮蛋湯岩哂清熱氣的人士!

咁多款海鮮,最甜最好食一定係蝦,口感亦爽彈。

任食配料方面

肥牛口感就較為平滑同油脂味重。

呢度係以懷舊做特色既火鍋店, 連個名都係好特別揀左呢個任食放題, 價錢唔算貴, 但係包埋好多唔同類型既名貴食材用花膠雞煲做既湯底, 可以當係湯咁飲花膠味道完全係個湯底度飲到出黎連隻雞既雞件都係充滿住花膠既香味完左雞煲之後先到主題首先就係自行調配既醬料多種選擇 我就鐘意辣椒仔加豉油丸類同餃子類既食物都係會按人頭咁上台肥牛片超超超高質都係可以再ENCORE!!最後仲有埋雜果涼粉紅豆冰甜品作結!!超好味, 食左咁多咸野食呢食返D甜野中和返就最開心呢度既涼粉紅豆冰水準唔錯!! 比個LIKE佢
呢度係以懷舊做特色既火鍋店, 連個名都係好特別

用花膠雞煲做既湯底, 可以當係湯咁飲
花膠味道完全係個湯底度飲到出黎
連隻雞既雞件都係充滿住花膠既香味

完左雞煲之後先到主題
首先就係自行調配既醬料
多種選擇 我就鐘意辣椒仔加豉油

丸類同餃子類既食物都係會按人頭咁上台
肥牛片超超超高質都係可以再ENCORE!!
最後仲有埋雜果涼粉紅豆冰甜品作結!!
超好味, 食左咁多咸野食呢食返D甜野中和返就最開心
呢度既涼粉紅豆冰水準唔錯!! 比個LIKE佢
2019-03-31
Dinner
2019-05-12 0 views
裝潢很懷舊,像是回到了80年代的感覺呢度既任食套餐都幾抵食, 比起一般火鍋店多好多野食前菜小吃係食主食之前, 店員便已炸魚蛋和燒賣送到我地面前新鮮炸出黎既係好食D花膠雞煲呢個就係我地黎呢度食火鍋既理由!!!超足料既花膠雞煲雞肉煮到好入味, 鮮味非常花膠勁大塊真係勁抵食, 第一次咁樣食D花膠想不到都幾入味汽水任拎任飲, 種類都幾多食完就到火鍋環節包埋有海鮮, 肥牛等等海鮮好出色!! 唔係一般任食既質素!!肥牛睇下牛肉既顏色就知係好野黎!!
裝潢很懷舊,像是回到了80年代的感覺
呢度既任食套餐都幾抵食, 比起一般火鍋店多好多野食

前菜小吃
係食主食之前, 店員便已炸魚蛋和燒賣送到我地面前
新鮮炸出黎既係好食D

花膠雞煲
呢個就係我地黎呢度食火鍋既理由!!!
超足料既花膠雞煲
雞肉煮到好入味, 鮮味非常

花膠勁大塊
真係勁抵食, 第一次咁樣食D花膠
想不到都幾入味

汽水任拎任飲, 種類都幾多

食完就到火鍋環節
包埋有海鮮, 肥牛等等
海鮮好出色!! 唔係一般任食既質素!!
肥牛
睇下牛肉既顏色就知係好野黎!!
2019-03-26
Dinner
2019-05-03 175 views
今日同埋一大班朋友食鷄煲打邊爐,知道旺角有間火水爐冰室火鍋唔錯即刻就Book 定位,因爲要等齊人收工,所以我地差不多9點先入座。餐廳裝修很懷舊!好有八九十年代的香港Feel~好有特色!今次我地叫左安格斯海鮮任食套餐!每人$258(任食)。店員送上炸魚蛋和炸燒賣小食,可以等我地食住先,跟住就上花膠湯雞煲(我地無叫麻辣,所以個湯係唔辣的),湯料的花膠十分足料,最少沒人都分分到一件,花膠嫩滑軟腍,加上雞件熬製成日湯味道十分濃郁!而且感受唔到味精的味道。我地每人飲左兩碗湯,重點係飲完覺得好補生,而且完全唔會覺得口渴。食完個雞煲店員就會收起,然後拎個新一鍋湯底等我地打邊爐,今次我地叫左沙爹湯底。沙爹湯底味道好濃烈,一放底個鍋我地已經感受到。海鮮拼盤:裏面材料多多,包括有有墨魚滑,蝦,蠔,脆鯇同鱔片。全部都好新鮮,其中蝦肉分量夠多又爽口彈牙。任食的火鍋配料除了炸魚皮,蔬菜,餃類之外,最重點係有安格斯牛任食!!!安格斯牛真係超正,肉質鬆軟不得止,牛味更是很重。食到最後餐廳居然仲會送雜果涼粉紅豆冰!!真係好滿足。因爲個花膠湯雞煲太正la~所以我一定會再去食。我地食到11點幾的時候已經無咩人,所以影到餐

炸魚蛋燒賣

花膠湯雞煲

安格斯牛

涼粉紅豆冰

我地食到11點幾的時候已經無咩人,所以影到餐廳很好feel 的一面。
炸魚蛋燒賣
花膠湯雞煲
安格斯牛
涼粉紅豆冰
2019-05-03 37 views
同朋友慶生,一大伙人最好都喺圍爐啦,貪選擇多梗有啱自己食的東西。朋友推薦呢間店名夠懷舊而且裝修都充滿老香港的格調我哋揀咗花膠雞安格斯海鮮火鍋套餐餐前小食餐前小食有炸燒賣及魚蛋,好懷舊好耐無食過呢啲街頭小食啦,燒賣炸外脆內軟口感唔錯招牌麻辣花膠雞煲雖然喺麻辣,但有辣度可揀,啱我啲想食辣又怕太辣的人,花膠都幾厚身又夠膠質,入口軟滑,雞件加上洋蔥及其他配料連同爆炒的醬汁非常惹味特濃花生沙爹鍋食完雞煲後店員會問你想直接加清湯打火鍋定想轉湯底,我哋揀咗特濃花生沙爹鍋,沙爹湯底夠濃郁打邊爐一流時令海鮮拼盤拼盤海鮮夠新鮮,有海蝦,墨魚滑及廣島蠔,蠔肉肥美鮮甜,唔錯特級安格斯牛肉安格斯牛肉味濃,入口夠脂香美國珍寶肥牛珍寶肥牛有咬口,肉質鮮嫩黑毛豬肉片黑毛豬肉質腍滑又夠薄切,所以無需淥太耐就可以食得仲有其他火鍋必備配料,選擇都算多懷舊甜品最後食埋呢款懷舊甜品就超滿足啦

我哋揀咗花膠雞安格斯海鮮火鍋套餐

餐前小食

招牌麻辣花膠雞煲

特濃花生沙爹鍋

時令海鮮拼盤

拼盤海鮮夠新鮮,有海蝦,墨魚滑及廣島蠔,蠔肉肥美鮮甜,唔錯

特級安格斯牛肉

安格斯牛肉味濃,入口夠脂香

美國珍寶肥牛

珍寶肥牛有咬口,肉質鮮嫩

黑毛豬肉片

黑毛豬肉質腍滑又夠薄切,所以無需淥太耐就可以食得

仲有其他火鍋必備配料,選擇都算多

懷舊甜品

最後食埋呢款懷舊甜品就超滿足啦
2019-04-23
2019-05-02 20 views
呢間火鍋店之前都有黎食過,果陣係食鮑魚雞煲,覺得好惹味,所以又再book位再黎食!餐廳裝修懷舊,枱都係用緊懷舊既圓形摺枱,而且還播著70-80年代的英文歌,就仿似真係回到舊時一樣。之前見到雜誌報道,知佢近期由鮑魚雞煲轉左做花膠雞湯鍋,而且都係做緊任飲任食,非常正呀!我地4個人點了花膠雞安格斯海鮮火鍋套餐,每人只需$258,火鍋配料飲食,不過海鮮就只有一次,還有甜品、餐前小食。冇咩點叫火鍋配料已經好飽了!濃厚花膠雞湯鍋,呢個湯非常鮮甜,好有雞味,花膠都好大塊,我地每人最少都有一大塊。雞件都有好多,個湯飲落都有粘口,非常足料!飲夠湯就可以請店員幫忙換上打邊爐的湯底。這裡的好處就是可以揀令一款湯底打邊爐,不用怕飲哂D湯,打邊爐會冇味!時令海鮮拼盤,呢個海鮮拼盤包括有海蝦、生蠔、蜆、脆魚腩同埋墨魚滑。海蝦新鮮,肉沒有"梅",蜆沒有沙,脆魚腩魚肉爽口。特級安格斯牛肉,每片都好大塊,牛肉味濃!打邊爐又點少得菜類和丸類。最後還有甜品作結,非常滿足呢!
濃厚花膠雞湯鍋
安格斯牛肉

時令海鮮拼盤
特級安格斯牛肉,每片都好大塊,牛肉味濃!
打邊爐又點少得菜類和丸類。

最後還有甜品作結,非常滿足呢!
2019-04-29
濃厚花膠雞湯鍋