2019-10-20 181 views
見朋友IG話app有優惠,好抵食。週末特意試一下。到店一位男職員聽到我地係app訂位,態度極差。當時我地比訂位早5分鐘到達,約5點50分。Popcorn分店入座率約2-3成,佢語氣不太好咁叫我地等到夠訂位時間先安排到。轉個頭,另一位職員主動迎新我地並有我地入座。我地叫左3款食物,2主食,1個菜。墨汁意粉黎先,再上大大啖蟹肉飯桌面位置不大,上菜既職員極不主動,我地見碗飯黎幫手移開多d空間,佢竟然是旦放落黎,放正中間。咁點啊,想我一直手持住碟意粉?大佬我去是旦一間食野,職員都會主動安排啊。澳牛啊依到?一間野,接觸3位職員,2位都不合格。最近,Popcorn人流受社會因素影響,不算多人,服務竟然如此。網上優惠仍price discrimination, 商業考慮而有既結果,你情我願。如果職員因爲我地用優惠而態度差,是極不專業。永遠不會再到訪將軍澳分店
見朋友IG話app有優惠,好抵食。

週末特意試一下。

轉個頭,另一位職員主動迎新我地並有我地入座。

我地叫左3款食物,2主食,1個菜。
墨汁意粉黎先,
再上大大啖蟹肉飯

大佬我去是旦一間食野,職員都會主動安排啊。

澳牛啊依到?
一間野,接觸3位職員,2位都不合格。

永遠不會再到訪將軍澳分店