其實唔係第一次食,見之前個幾次都唔差,又夠近,重點有蠔食..所以男朋友生日都決定係呢間食!點知就瀨野!1)個waiter態度差到不得了,唔知以為我地爭佢錢咁👎🏻2)加錢轉湯,轉左一碗龍蝦湯,超級鹹🤢3)個晚餐2人餐並唔係第一次食,我地2個都揀左牛,一上到台塊牛係黑色既,明顯係燶咗既牛扒,咁我地試左一啖,咬落去完全係苦既,先建議餐廳換過其中一塊比我地,然後加上佢既態度,佢竟然答炭燒係咁嫁喎,但我想講,之前食既炭燒並唔係燶左既炭燒囉🙄4)佢好唔願意咁換左塊牛比我地,點知先係惡夢既開始,把刀係完全切唔到,好辛苦切到啦,放入口,根本係食唔到..全部吐返出黎!最終我地決定放棄唔食😤😤總結:想食既人真係要諗清諗楚!貼錢買難受不凸止,仲要d野食都放唔到入口!埋單total $7xx..比多小小去酒店食buffet 我諗點都好過食呢間垃圾!😤😤😤😤😤
1)個waiter態度差到不得了,唔知以為我地爭佢錢咁👎🏻
2)加錢轉湯,轉左一碗龍蝦湯,超級鹹🤢