同朋友們難得出來食飯,選中了這一間,帶位入座,坐好之後,睇餐牌10分鍾,擺明唔係食平野,RIGHT? 點菜,個侍應企係3個身位之後,試問佢係咪有千里耳? 定係要我係餐廳超大聲講野?大排檔? 好用力咁落左單,佢仲要十問九唔應,佢唔用紙筆寫單,又唔出聲示意自己聽到定聽唔到究竟佢想點呢?? 上菜快,但熱度不夠,只係暖,味道標準途中唔夠食,再加單,個侍應仍然企係3個身位之後,今次由於餐廳已滿座好嘈,佢完全聽唔到我講乜,我亦聽唔到佢講乜究竟一間苦瓜炒蛋賣150蚊一碟未計加一的餐廳,係請左乜野特殊問題的人黎服務大家架呢?? 我好辛苦咁成功落左單,佢仍然無反應亦唔講野,寫完單未呢?? 究竟佢聽唔聽到呢??大家男仔多,唔夠1.5小時,大家都食完啦,就傾計, 一間苦瓜炒蛋賣150蚊一碟的餐廳,係咪同朋友傾計,只係1.5小時未夠,都唔得先???不斷搵左2個人黎吹我地食唔食甜品,第一次問你可以話係服務,隔左5分鍾再問,呢D叫乜野?? 1.5小時未夠就想吹成班人走,真奇怪,點解今次佢地識講野架呢????結論: 大家,你地有錢食150蚊一碟苦瓜炒蛋,就去第2間食啦服務負數,味道合格,短時間都吹人走敢問香港人你地
究竟佢想點呢??
上菜快,但熱度不夠,只係暖,味道標準

服務負數,味道合格,短時間都吹人走
敢問香港人你地為乜??? 究竟香港人連食餐安樂飯係咪都唔我架呢?? 苦瓜炒蛋150蚊WOR
2019-11-27