2018-06-23 66 views
朋友聚會,訂左枱吃飯。當時全場大約7成人到,落左order。等order時,去左洗手間,勁污糟,廁所又壞埋無水,唉 。。即刻對呢間野大打折扣。等左10分鐘,開始上小食: 田螺薯蓉同香煎鵝肝,2樣都唔錯。但之後上湯就等左成15分鐘,但只係普通白湯同紅湯,都唔明點解甘耐?更神奇嘅係我個fd遲左30分鐘到,佢一叫主菜後,竟然10分鐘後,成枱啲主菜一次過上晒枱。但佢個湯都未上,就上主菜,啲次序錯晒,極有可能係整多左,推埋落我張枱。主菜: 賣相唔錯,西冷Ok,咸豬手份量十足,皮脆肉嫩。雞卷黑松露意大利飯,都唔錯。香煎魚柳南瓜意大利飯,魚柳唔錯,但個飯無乜味。甜品: 心太軟同法式燉旦。2樣都麻麻服務都麻麻,明明訂枱時話唔限時,點知食左2粒鐘就趕人走。話有人訂左枱,等緊位,結果迫住埋單走人,出到去見到有幾張枱都係吉嘅,而且出面鬼影都無隻,甘樣趕客法,而且衛生麻麻,想再幫襯都難。
朋友聚會,訂左枱吃飯。
當時全場大約7成人到,落左order。

甜品: 心太軟同法式燉旦。2樣都麻麻

田螺薯蓉