我好仲意食雞翼,炸雞翼、鹵水雞翼、煎雞翼、燒雞翼,點整既雞翼都仲意食,Wingman既雞翼放題我又點會放過?😋有唔同放題plan揀,可以揀3隻/10隻/19隻口味雞翼任食而我就想試盡不同口味,所以就揀左19隻口味雞翼放題!19隻口味雞翼放題 $278/位我就試左11隻口味,然後真係飽到食唔到la😂試左醉雞、新加坡辣蟹味、四川甜辣醬、印度唐杜里烤雞、雞煲味、自家製咸蛋黃、日本吉列咖哩味、日本蜂蜜芥辣、田園風味、巴馬臣芝士蒜蓉味、死神醬、特製水牛城醬,我最仲意既口味就係自家製咸蛋黃、日本蜂蜜芥辣、四川甜辣醬依三隻,咸蛋黃味咸香好惹味,蜂蜜芥辣甜甜地又有芥辣香,四川甜辣醬辣度我接受到又有d刺激味蕾既感覺,好正!死神醬我真係辣到食唔到,喜歡食大辣既朋友可以挑戰一下!而free-flow仲有薯條炸蕃薯條椰菜花沙律香炒毛豆松露芝士通心粉同飲品可以任叫任食任飲,松露芝心通心粉真係必叫,芝士mix松露味道無得頂,好好味啊!雪糕球 $40/球雖然食到好飽,但係總要食個甜品做下總結,叫左個曲奇雪糕球,曲奇好足料牛奶味香濃,好滿足!

而我就想試盡不同口味,所以就揀左19隻口味雞翼放題

19隻口味雞翼放題 $278/位