2018-12-30 74 views
推薦大家一定要去飲飲既台式飲料店🥤鮮奶係用merci 不會太甜 所以小編大愛芋頭鮮奶口感十足 芋頭粒粒分明 好好味呀😍人老左 咩都驚 怕涷怕甜 一於嗌個薑汁鮮奶拉 其實老老實實 味道麻麻 可能薑味太重 小編唔多喜歡 😅不過真軀寒 杯底有d薑辣辣地 仲帶出淡淡既奶 唔飲甜野既朋友可以試試😃若要數到清新既選擇 建議大家可以嗌個冬瓜檸檬 味道甜甜酸酸 最嗌食住d熱野飲佢加拉!小編身為品茶之人 少不了要嗌個鐵觀音拿鐵☕️飲得出係台灣茶底 味道相對甘甜一點 加上香口醇厚既latte 真係好夾呀不嗜甜仲可以try try 布丁紅茶拿鐵😛感覺好豐富 紅茶中帶有焦糖🍮 加上明治牛奶 🥛非常好喝
推薦大家一定要去飲飲既台式飲料店🥤
鮮奶係用merci 不會太甜 所以小編大愛芋頭鮮奶