2018-09-15 114 views
平時行尖沙咀都好少行呢邊 今日發現呢間咁好味既西式餐廳 一定要開心share!!! 勁岩同班姊妹gathering 一定會再黎!!燈光暗暗地好有feel好chill☺️其實食風乾火腿 就會知間餐廳質素去到邊 而呢間餐廳既風乾火腿十分好味!薄切唔會厚到火腿咁食唔到👍🏻肉質都係易咬 唔會超多根!醬汁係柚子汁黎 甜甜地食到停唔到🤣第一次食無花果 味道清甜 原來都不錯!雞翼香脆 最特別係配腐乳醬 原來咁食法又幾好味👍🏻即刻變到同平時千篇一律既雞翼好唔同!龍蝦烤得剛剛好 肉汁鎖住食落好juicy😋肉質都十分爽口 令我有啲諗起係英國食burger and lobster 呢到既龍蝦都不遜色!飯粒粒分明唔會變到一pat pat 十分好👍🏻英國豬扒 拍得住牛扒🤣同樣係肉質鮮嫩 唔會有根 配些少脂肪食更軟熟🤤飲品 唔記得咩名 但類似fruitpunch 無酒精 不錯!甜品叫左mixed berry cheese cake!十分好味 平時食芝士蛋糕最怕係食一兩啖已經好溜 呢款cheese cake有兩款口感既cheese 上面個層感覺較軟 食落一次過有唔同口感同唔同味 食飽飯再食都唔會食唔落🤣👍🏻下次同班姊

燈光暗暗地好有feel好chill☺️
無花果風乾火腿西洋菜沙律配柚子蜜糖汁
烤雞中翼配腐乳醬

烤龍蝦意大利飯

香煎英國豬扒配燒新薯洋蔥汁

什莓芝士蛋糕

甜品叫左mixed berry cheese cake!十分好味 平時食芝士蛋糕最怕係食一兩啖已經好溜 呢款cheese cake有兩款口感既cheese 上面個層感覺較軟 食落一次過有唔同口感同唔同味 食飽飯再食都唔會食唔落🤣👍🏻下次同班姊妹一定會再黎!