2023-12-13 105 views
心血來潮好想食烤魚🥹 發現尖沙咀開咗間新店叫烤魚叔叔,見地理位置咁方便 ,行完一日街好餓就一於拉埋男朋友黎食😋黎到就梗係試下佢哋出名的烤魚❤️❤️❤️我哋叫咗毛血旺烤魚,魚就揀咗江團魚!店員攞到埋嚟我話”嘩”左一聲,勁大條!條魚份量值得一讚🤩湯底超足料呀🥰講到明係烤魚,食落真係一啲都唔油膩,辣又岩哂我!恰到好處,勁推介呀😋😋😋之後我哋仲試咗幾款串燒,我會推介燒辣椒仔, 魷魚鬚同韭菜 !嚟到嘅時候仲係熱辣辣架!加分位🤩真係即叫即燒👍而燒烤嘅調味超惹味🤤個羊扒亦無羶味,本身唔太食羊既我,嗌之前好擔心會有羶味🥹嚟到完全無事🤣肉質仲好嫩 唔會”鞋”口😛Overall呢間餐廳有驚喜,又有打卡位🥰環境坐得好舒服,整潔度同餐廳嘅服務都幾好,嘢食有水準☺️ 超推薦烤魚啊!!!!🐟🐟🐟

黎到就梗係試下佢哋出名的烤魚❤️❤️❤️