2021-11-27 108 views
呢間之前都有試過,但上次去太多人,所以今次就揀個早鳥時段再一戰!。我地今次5點半入座,都已經有兩三枱客,全部目測行8張枱左右,所以大家如果想試都要早啲去,因為我地離座個陣出面都人山人海lu😂早去好似仲有早場優惠添。全部野都係串好哂,任飲任食,上菜速度好快,職員服務態度都好好,好主動幫我地收好啲碟,最推介食物:。🐒牛類👉🏻牛肋腩,牛舌呢兩個我個人最愛,因為牛肋腩燒完之後唔會好乾,半肥瘦口感好正。牛舌夠厚又爽。🐒豬類👉🏻豬腩肉佢個腩肉係去左皮,呢樣野好讚,因為可以一啖擺落口,無咁heavy,唯一可以挑剔嘅係燒腩肉個等待過程真係好漫長。🐒雞&羊👉🏻雞卷同羊卷都可以一試,雞卷肉係去骨既雞搥,所以啲肉都好滑,羊對比起就柴啲,但配埋啲調味料好有風味。🐒甜品類❤️又估佢唔到個雞蛋仔又幾好食,原來係一口pancake黎,燒完外脆內軟,有驚喜!。另外都有啲基本串燒必備既菇呀,翠玉瓜個啲,全部都正正常常,佢會有埋個牌俾你參考燒既時間,呢個位都幾貼心,仲有唔同醬汁同調味粉最後仲會有杯雪糕食,解下膩

🐒牛類👉🏻牛肋腩,牛舌

🐒豬類👉🏻豬腩肉

🐒雞&羊

🐒甜品類❤️

最後仲會有杯雪糕食,解下膩
2021-11-25
$230 (Dinner)