2021-12-21
聖誕大餐點可以無雞🐥🐥🐥終於有得食雞啦☺️😍 #Wingman 推岀左聖誕餐Promotion 😍 應哂節 ~ ‼️好遺憾去到嘅時候#死神醬雞翼 無貨 😢好想試吓有幾辣😢❣️#新加坡辣蟹味雞翼$69/6)蒜香味好濃郁,雞翼面上有好多蒜蓉、蔥同辣椒🌶️,淹得幾入味,味道就唔算太辣~ 啱啱好滿足到我想食辣嘅口味,雞翼好食,又滑又juicy👏🏻❣#聖誕火雞大餐 ($238)有一隻超大嘅火雞,側邊亦都有啲薯菜。火雞一上到枱超熱辣辣,不過味道偏鹹,同雞翼相比火雞肉唔算好滑 有啲乾 冇乜太大特別 。而薯菜方面,側邊嘅椰菜仔配有煙肉粒,煙肉粒口感香脆,粒粒分明,椰菜仔就好爽口👍🏻 呢個餐配一杯飲品 仲有個朱古力蛋糕 ~ .整體而言,雞翼係幾好食,值得推介,但聖誕大餐就有少少失望😊🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🐷味 道 : 🟡🟡🟡🟡⚪️🏠環 境 : 🟢🟢🟢🟢🟢💰抵 食 : 🔴🔴🔴🔴⚪️‼️性價比 : 🟣🟣🟣🟣⚪️❣️整體評分 👉🏻 7/10-📍Wingman (旺角)旺角彌敦道594-596號旺角新城17樓🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
❣️#新加坡辣蟹味雞翼$69/6)
❣#聖誕火雞大餐 ($238)
整體而言,雞翼係幾好食,值得推介,但聖誕大餐就有少少失望😊
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
🐷味 道 : 🟡🟡🟡🟡⚪️
🏠環 境 : 🟢🟢🟢🟢🟢
💰抵 食 : 🔴🔴🔴🔴⚪️
‼️性價比 : 🟣🟣🟣🟣⚪️
❣️整體評分 👉🏻 7/10
📍Wingman (旺角)
旺角彌敦道594-596號旺角新城17樓
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺