2008-05-05
每次經過都見到好多人食, 今次抱住好有期望既心態嚟食晚飯, 結果都幾滿意...我地兩人叫左:炭燒生蠔$12/pc - 餐牌係$12/隻, 但阿姐話無晒大蠔, 所以每人有兩隻, 好老實, 蠔好肥有蠔既鮮味, 但略嫌食唔到炭燒既風味, 但眼見每台都有人order鹽燒烏頭魚(細) $48 - 新鮮肉嫩, 魚肉本身唔太咸, 點埋秘製咸醬汁送飯一流, 亦係每台都一定有order黃金蝦(4隻) $68 - 咸旦黃夠香, 蝦好大隻, 食落好香好脆, 蝦有好多膏, 肉質有兩隻好彈牙, 有兩隻就一般 鹽燒奄仔 $58 - 唔多肉, 但有膏鮮甜蒜蓉菜心 - 好多油, 但菜尚算爽口新鮮啤酒1支+白飯一碗埋單$239, 都幾抵食但係用膳其間聽到老闆同熟客閒談話好多食品來價都貴左3-4成, 睇怕好快會加價架喇....環境係大排檔形式全室外, 而且亦會見到小強四圍出沒, 各位唔介意既絕對食得過, 另側面係停車場
鹽燒奄仔 $58 - 唔多肉, 但有膏鮮甜
蒜蓉菜心 - 好多油, 但菜尚算爽口新鮮
啤酒1支+白飯一碗
埋單$239, 都幾抵食