一出𨋢,真係有去左✈️韓國既感覺🇰🇷餐廳🍽內以地道韓國風格佈置,多個打卡位📸(韓國路牌 • 車站🚏 • 𝐒𝐚𝐥𝐨𝐧💈 • 街機🕹 • 電話亭☎️...)食野位置就好似當地既大排檔🥢,飲埋韓國啤🍻真係勁有風味😎~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪前菜蓮藕 • 芽菜 • 菠菜 • 泡菜.▪50cm 韓式海鮮鍋 ($380)𝟓𝟎𝐜𝐦既鍋真係長得好誇張😳,要用𝟐個𝐆𝐚𝐬爐🔥先可以搞得掂。鍋入面放滿晒多種海鮮(原隻蟹🦀 • 鮑魚 • 蝦🦐 • 青口 • 魷魚🦑 • 蜆…),款式多 • 份量多上枱後會俾我地先打卡,之後店員再幫我地將原隻魷魚剪開✂️方便𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞湯底方面可揀少辣,仲可以加麵底🍜(拉麵 加+$15 / 粉絲 加+$25).▪醬油蟹 • 連飯 ($380)依個真係必食!🦀真係好鮮甜!醬油汁調味唔會過鹹🤎蟹蓋到仲加左隻生蛋💛 • 加埋蟹膏🧡,撈蟹籽紫菜飯撈飯食🥣.▪海鮮煎餅 ($148)勁脆卜卜呀💥好足料蝦🦐 • 魷魚🦑 • 洋蔥🧅 • 紅椒...雖然咁足料,但係又唔會落左厚厚粉漿😚真係可以用海鮮脆脆形容✨.▪石鍋飯 ($145)大量牛肉🐃 • 翠
一出𨋢,真係有去左✈️韓國既感覺🇰🇷
餐廳🍽內以地道韓國風格佈置,多個打卡位📸
食野位置就好似當地既大排檔🥢,飲埋韓國啤🍻真係勁有風味😎

▪前菜
蓮藕 • 芽菜 • 菠菜 • 泡菜

▪50cm 韓式海鮮鍋 ($380)

▪醬油蟹 • 連飯 ($380)
依個真係必食!🦀真係好鮮甜!醬油汁調味唔會過鹹🤎
蟹蓋到仲加左隻生蛋💛 • 加埋蟹膏🧡,撈蟹籽紫菜飯撈飯食🥣
醬油蟹 連飯

▪海鮮煎餅 ($148)
海鮮煎餅

▪石鍋飯 ($145)
大量牛肉🐃 • 翠玉瓜 • 大豆芽 • 菇菇🍄 • 甘筍🥕 • 洋蔥🧅 • 紫菜,配埋韓式辣醬🌶好惹味🥄底仲有少少飯焦🤎

▪野飲
有酒精(韓國燒酒 / 啤酒) • 無酒精都有唔少選擇
▫️Cass 啤酒 ($68/枝330ml)
韓國暢銷啤酒品牌🍺
▫️藍莓沙冰 ($78)
夢幻粉紫色💜,頂頂仲有加𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦🤍

🔺以上價錢 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺自己用電話嘟𝐐𝐑 𝐂𝐨𝐝𝐞落單📲