🚦Little BaoThe Express $108🥗凱撒沙律🥗【Fusion味濃】沙律有豆豉鯪魚,整體偏鹹,做平衡,一開始食嘅時候以為有少少芝士粉,同埋雖然油炸算,但酸嘅咪唔沖,同埋沙律令到同豆豉鯪魚好夾!口感脆脆地酸嘅味重,但你個口感增加,整體來講好好食🤤而且佢嘅生菜都好新鮮係脆卜卜嘅🐓照燒三黃雞包🐓【冇乜特別】本身以為照燒三黃雞包同三黃雞包唔同,唔係炸雞,先嗌呢個🛎但原來同三黃雞包一樣都係炸G🍗整體個味有少少混亂散嗌🐖招牌豬腩包🐖$889/10【名符其實】真係招牌菜,豬腩超好食😋本身小妹唔鍾意食肥肉,尤其是五花腩🥲但係佢兩塊大大嘅慢煮腩肉代替咗漢堡,煮得非常淋身、肥瘦均勻👍慢煮嘅果然係唔同啲入面嘅大蔥紫蘇葉沙律非常好食,紫蘇葉嘅味同大蔥互相協調,所以我相信就算平時唔係好食紫蘇葉嘅人都會覺得易入口😎🐂慢煮牛肋骨煎餃子🐂$12810/10【$32一隻餃子】一份錢一份貨🤑我同朋友食完都不約而同咁覺得被驚艷到🤩呢個好食喎上面嘅係芹菜頭沙律🌱mix埋啲特製mayo好特別,去除咁平時食沙律嘅草味😍有機牛肋骨係重點❗️牛肋骨整成肉絲後一啲都唔鞋,肉質非常好之餘,仲保留到好多肉汁💦牛味好重,但一
🚦Little Bao

【名符其實】

🐂慢煮牛肋骨煎餃子🐂$128
10/10
【$32一隻餃子】
有機牛肋骨係重點❗️牛肋骨整成肉絲後一啲都唔鞋,肉質非常好之餘,仲保留到好多肉汁💦牛味好重,但一啲都唔羶🥳好強

整體 7.5/10
1️⃣味道嚟講其實絕對上到8分,但因為定價高,只能夠話係同價錢相符嘅質素,CP值正常吧🤓
2️⃣星期五午餐時段去都係坐咗7成,太好了唔洗排隊😄仲見到有個位置類似一間細嘅房,好似有公司好似搞緊meeting,6-8個人咁,如果你哋有需要都可以諗吓😯
3️⃣服務ok👌我見如果其他客人有問題,侍應都會答得好詳盡💬
4️⃣環境好靚好舒適,夠寬敞,坐得好舒服,而且日光由大大嘅玻璃窗透入🪟打卡靚之餘仲特別有精神☀️我見室外仲有得坐,不過因為係冬天,所以就空空如也🤣

💌如果鍾意我嘅分享,請follow我啦💌
Yuzu  Maple  Soda
凱撒沙律