2024-01-18 41 views
《 🌟推介 😋晴晴港飲港食 》Friday night 梗係要同friend chill吓今次比我哋發掘到銅鑼灣呢間新開酒吧😍一上到嚟見到佈置好多花花同霓虹燈牌好有氣氛之餘仲夠哂girly啱哂我瘋狂打卡📸🤭呢度嘅cocktail杯杯都好有心思就算係classic嘅都同出面飲到嘅好唔同😲Long Island Ice Tea $118 👍逢親想wing都會飲長島冰茶🤭不過平時喺出邊飲到嘅酒味都真係好重唔係咁易入口 但今次試到呢杯真係啱晒我成杯凍檸樂咁 完全唔似飲緊酒但飲下飲下就覺得有料到🤣原來因為用咗鮮檸檬加上檸檬皮嘅香蓋過咗酒嘅苦味😍Flying Grasshopper $98 👍叫咗另一杯又係我好鍾意杯面鋪滿可可粉 每啖飲落都充滿朱古力嘅香濃😍飲落完全以為係一杯薄荷朱古力🍫其實係有vodka mix咗奶同朱古力酒啱哂朱古力控😏Jap jap $98朋友試咗呢杯好fruity 嘅sakemix咗桂花同綠茶加埋打爛咗嘅荔枝蓉甜甜哋好易入口☺️ 賣相仲好fancy 上面放咗大大粒荔枝又甜又juicy🤭Bellini $108Free shot 老闆仲送咗佢特別釀製嘅鰹魚湯sake😲同平時食日
《 🌟推介 😋晴晴港飲港食 》
今次比我哋發掘到銅鑼灣呢間新開酒吧😍