2023-10-05 487 views
嘩!今日我去咗興記食麵,我叫咗一碗三寶米,其中包括魚皮餃、鯪魚球同牛肚,仲有送咗一杯豆漿,全部只係$38。首先,我要話呢碗三寶麵真係物超所值!雖然魚皮餃入面肉嘅份量好少,但鯪魚球係用新鮮嘅鯪魚打成嘅,彈牙又滑口,好入味。牛肚切片薄身,煮得恰到好處,咬落去有嚼勁同濃郁嘅牛肚味。三種配料一齊食,口感豐富多層次,好滿足。豆漿係套餐附送嘅,味道濃郁香滑。豆香味濃厚,唔會太甜,喝落去清爽又開胃。豆漿同麵嘅組合好搭配,令整個餐飲體驗更加完整。最後,我要講返價錢。$38 呢個價錢真係超級抵食!你可以有一碗豐富嘅三寶米同一杯美味嘅豆漿。呢間興記真係俾到食客好大優惠,性價比高。