2017-01-25 1319 views
假期公司請飲茶,我地唔敢揀太遠去左葵芳金漢宮飲茶,環境ok,乾淨企理,侍應態度都唔錯,會自動自覺清枱,加滾水服務幾好!呢到點心款式都算多選擇,乜都有d! 我地因為人多,都可以叫多d款式,每樣都有得食下! 好鍾意食呢到既馬拉糕,每次我去到酒樓我未叫既點心,馬拉糕好香好鬆軟,調教既味道同顏色好有以前舊式酒樓既味道! 蒸蝦米腸粉,好滑蔥花蝦米又唔會太多太少,份量岩岩好,豉油味道都教得好好夾埋一齊食就更加好味! 牛肉球唔會淨係得粉,好大粒彈牙,落埋喼汁一齊食係最正既! 咸水角,炸得好金黃香口,餡料份量岩岩好,又夠熱,食起上黎特別好味! 家鄉炒米粉,炒得又夠好香又夠晒乾身,條條分明,撈埋甜醬一齊食,我最like! 粉果皮薄,餡料又多都唔錯! 其他點心基本都幾好食唔錯,最緊要公司請,不過食物質素係唔錯,下次有機會,自己都會再黎飲!
牛肉球唔會淨係得粉,好大粒彈牙,落埋喼汁一齊食係最正既!
粉果皮薄,餡料又多都唔錯!