2019-12-25 301 views
🌭熱狗方面暫時試左芝味熱狗($38)同原味熱狗($32),兩款都好對辦,芝味熱狗就係大家熟悉嘅拉絲熱狗,芝士份量澎湃,拉絲度十足,芝士控必試,佢地每款熱狗都會用上唔同嘅腸,拉絲狗用嘅係法蘭克福腸,腸皮爽脆幾有口感,呢款熱狗亦加左適量嘅蛋黃醬,食落唔會好乾。.🌭比起拉絲狗,我就更加鐘意佢地嘅原味熱狗,好多人會怕食酸瓜,而佢地嘅酸瓜醬無論口感同味道都調教得洽到好處,芥末醬唔會過份嗆,加埋茄汁三種醬嘅比例啱啱好,配埋啖啖肉嘅匈牙利腸,每啖咬落去都非常滿足。.🍟另外亦分別試左煙肉芝士薯條同辣肉醬芝士薯條(各$26),個人就比較鐘意辣肉醬口味多啲,肉醬味道香濃,辣度適中,撈埋熱溶芝士一齊食極之邪惡。

2019-12-01
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch