2012-08-26 15 views
平時做CD-ROM,今日起為openrice做下野,希望幫到大家,做個參考啦!平時好少過海,難得有機會當然要試下"名店"啦,做個"街坊食神"! 以前去過蘭芳園飲熱奶茶,茶味香濃,當時認定係全港最正!可惜從今以後,呢個寶座在我心中除下了!星期六,晴,去到人頭湧湧,大部分係強國人.叫左杯外賣熱央少奶,盛惠16蚊. 負責帶位阿姐對生客態度真係一般,反而熟客就有講有笑.可能我叫杯飲品夠"特別",後面買凍奶茶好快有得拎,算啦,好東西係值得等,特制嘛呢杯就係我的"特飲" (HK$16),茶色夠濃.But 飲落好普通 只係奶茶加咖啡,點解冇左從前的感覺?呢個不再係我杯茶

星期六,晴,去到人頭湧湧,大部分係強國人.

只係奶茶加咖啡,點解冇左從前的感覺?
呢個不再係我杯茶
Other Info. : 性價比: 1/5 原因: 16蚊熱/ 18蚊凍已經唔平.而且質量大跌WATT
2012-08-25
Waiting Time
7 Minutes (TakeAway)
$16 (Tea)