2011-04-25 1198 views
我地book左位,不過早到左半個鐘,無得提早入座嫁,後來出去食D甜品先,買多少少海鮮,再上去就有位喇。我地自携海鮮去,一早想好點整就落單,咁就開始左我地嘅等待之旅,等左半個鐘,佢先攞我地塊斑腩話起唔到球炒嫁....於是我地改為炆....咁即係依家先開始煮我地個D.......我地再催個阿姐,佢就tum 我地話:好快! 一上就齊嫁啦! (好彩頭先食左甜品先,唔係餓死)再等多15分鐘,終於有菜同白烚的海鮮,慢慢再陸續有其他野上,最後的炆腩要過左9點先有。(即係左低左1.5小時後)其實佢地處理海鮮的水平幾好,我覺得有味精(炆的一款),不過出街食預左就無所謂。最緊要係自己要識揀海鮮,咁就成功左8成。總括來說,處理食物水平幾好,不過要等咁耐,就唔係好得,隔離一圍係熟客就唔洗等咁耐。食呢D大排檔式,唔覺得值得等咁耐。如果係成班朋友吹水重要過食野就OK啦。下次咪搞喇 (雖然個阿姐好好聲氣)因為自己買晒海鮮,所以係好抵,6個人total 一千度,西貢一定唔得。

Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)
Celebration
Birthday