2021-11-22 253 views
見到有幾個剛剛比人鬧的post,正常人唔會入來,但街坊都知依條街執粒快過開鋪,榮熙係條街好似第6年,連船長都執埋,佢都仲存在,死唔信佢咁差,比次機會佢食下。員工態度無傳說中咁差,反而感覺好好,仲肯替客人影相,食物亦見味道唔錯,特別係羊腩煲,仲食到有當歸味,雞亦見嫩滑,不馬虎。聽老闆講,之前被同區的fb群組惡意批評,不妥協,即搵打手招呼下佢,好耐無寫食評,也要替真正香港人做下野,見佢地有比小朋友用cap coupon免費食飯,所以盡我能力替佢地平反,係醒嘅香港人都知無相post打手做野係咁,想對負人前考慮下人地背後努力先,人地唔洗靠你哋做生意,做自己認為啱嘅事,要滅聲,拒絕妥協,榮熙,我們欣賞你
2021-11-20
  • 枝竹羊腩煲,生炒香辣雞煲