2016-10-14 355 views
藍玫瑰花茶窩夫 $55視覺上較為驚喜既一個飯後甜品 黑色既竹炭窩夫加上藍色既攻瑰味雪糕❗️但係味道上其實冇乜特別 冇乜香味既窩夫 其實都有少少脆 不過唔撈埋d雪糕同cream就咁食真係好dry感覺都幾新穎 話晒係玫塊味 但冇一種好食既感覺😓黑松靈忌廉汁雜菌長通粉 $108哩個就係我等左50分鐘先上既長通粉😂仲以為佢漏單 點知過左大半個鐘催佢佢話整緊🙈最後都係過多四個字先上到 好彩我唔太肚餓其實哩個好穩陣既主菜 味道同其他餐廳都係大同小異 不過我覺得哩間既粉量係多d 價錢就都係哩個價😌每條通粉都沾滿忌廉汁 有黑松露味 如果個通粉再硬身返少少就完美啦😌其實ok既 係要有耐性慢慢佢下者芝士薯條 $45.黎哩度個個都係食甜品既 不過我就係黎食正餐🙈有得坐窗邊環境也不錯 ❗️原本諗住叫左個意粉先 點知等左半粒鐘都未黎 咁就加單叫左個薯條先 但又好神奇地薯條係上先🙈影完相後個薯條已經唔係熱辣辣 不過就好脆 其實個薯條得好少芝士 所以有少少乾 好彩有茄汁提供啦🙈但係一倒出黎係茄汁水🙈🙈🙈 味道方面係ok 份量又多既 係冇乜芝士囉
藍玫瑰花茶窩夫 $55

感覺都幾新穎 話晒係玫塊味 但冇一種好食既感覺😓

黑松靈忌廉汁雜菌長通粉 $108

芝士薯條 $45

$150 (Dinner)