2019-04-21 81 views
印像中,這間餐廳以前食既野唔係咁,一問之下,餐廳侍應講原來所有大廚都換過,由以往集中做壽司刺身,而改造成迎合沙田區一家大細都岩口味既食物, 餐廳劃分了兩區,第一區係做海鮮鐵板燒, 另一區廚房就係煮其他食物。其他食物包括壽司,刺身,小菜,火鍋套餐,小食,肉扒,沙律,串燒,炒飯,鐵板燒,烏冬。餐廳都頗大,可以容納到 100人以上。餐廳播放著輕音樂,日式餐廳有居酒屋營業權。«北海道牛乳華味鳥味鍋» $128餐廳食物都幾多,我選了最鍾意的北海道牛乳華味鳥火鍋套餐,華味鳥這隻雞以天然發酵而成的飼料飼養,粉紅色的肉質,湯底是北海道牛乳湯, 套餐有送飯,味噌湯,前菜,蒸蛋,熱飲,另外仲有熱茶飲。«海葡萄豆腐椰菜沙律» $40這個沙律麻將勁多兩個人都食到勁飽 , 唔好睇小北海道牛乳飽肚感 。下次會食過!
印像中,這間餐廳以前食既野唔係咁,一問之下,餐廳侍應講原來所有大廚都換過,由以往集中做壽司刺身,而改造成迎合沙田區一家大細都岩口味既食物, 餐廳劃分了兩區,第一區係做海鮮鐵板燒, 另一區廚房就係煮其他食物。其他食物包括壽司刺身,小菜,火鍋套餐,小食,肉扒,沙律,串燒,炒飯,鐵板燒,烏冬。

«北海道牛乳華味鳥味鍋» $128

«海葡萄豆腐椰菜沙律» $40
這個沙律麻將勁多

兩個人都食到勁飽 , 唔好睇小北海道牛乳飽肚感 。
下次會食過!